"Betsafe/Ulbroka" turpinās, šodien sāks arī "Ķekava"

18.10.2017

ulbroka_efc17.jpg

Šodien Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā, ar četrām spēlēm turpināsies "EuroFllorball" kausa izcīņas turnīrs. No četrām Latvijas komandām laukumā dosies divas - vīriešu komanda "Betsafe/Ulbroka" aizvadīs jau otro maču, krustojot nūjas ar Igaunijas čempionvienību "EMU SK", bet sieviešu vienība FK "Ķekava" cīņā dosies pirmo reizi, mērojoties spēkiem ar Slovākijas labāko klubu "SK 98 Pruske".

 

Vakar "Betsafe/Ulbroka" debitēja "EuroFloorball" kausa izcīņas turnīrā, ar 8:5 pārspējot Ungārijas komandu "Phoenix Fireball". Mūsu čempioniem šis panākums nedevās nemaz tik viegli, jo vēl trešā perioda vidū ungāri spēja atjaunot neizšķirtu rezultātu (5:5). Mača pēdējās desmit minūtes pārliecinošāk aizvadīja ulbrokieši, gūstot trīs bezatbildes vārtus un nodrošinot sev svarīgu uzvaru par pirmo vietu B apakšgrupā. Labākā spēlētāja balvu saņēma Juris Gribusts, kurš guva trīs vārtus. Lai līderes pozīciju sev nodrošinātu galīgi, šodien Ulbrokas florbolistiem jāuzvar Igaunijas čempionvienība "EMU SK" (Tartu). Igauņi ulbrokiešiem jau ir labi pazīstami, jo spēlē arī ELVI florbola līgā. Pagājušajā sestdienā abas komandas tikās Ulbrokā, kur mājinieki izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 13:4. Protams, nevajag iedomāties, ka šovakar igauņus varēs "nomētāt ar cepurēm", jo jāatceras, ka tieši viņu rindās ir ELVI florbola līgas vīriešiem rezultatīvākais spēlētājs Pāvels Semjonovs, kura kontā jau 27 (13+14) punkti, kas gūti vien septiņās spēlēs.

 

FK "Ķekava" reti neveiksmīgi sākusi jauno sezonu ELVI florbola līgā sievietēm, jo četrās aizvadītajās spēlēs vēl nav guvusi nevienu punktu. Atliek cerēt, ka "EuroFloorball" kausa izcīņas turnīrā ķekavietēm klāsies labāk. Viņu šīsdienas pretiniece A apakšgrupā "SK 98 Pruske" savu pirmo maču Valmierā aizvadīja jau vakar, kad tikās ar labāko Krievijas klubu "Nauka-SAFU-NT". Slovākietes piedzīvoja sakāvi ar 3:11, tāpēc ar diezgan lielu pārliecību var teikt, ka šīsdienas mačs abām komandām būs izšķirošais par iekļūšanu turnīra pusfinālā.

 

Šodien, turnīra otrajā dienā, notiks četras spēles:

11.30 "Interplastic Olimpia Osowa Gdansk" (Polija) - "CDE El Valle" (Spānija)

14.15 FK "Ķekava" - "SK 98 Pruske" (Slovākija)

17.00 "Slevik" (Norvēģija) - "Nizhegorodets" (Krievija)

19.45 "Betsafe/Ulbroka" - "EMU SK" (Igaunija)

 

Līdzjutēji aicināti atbalstīt mūsu klubus klātienē. Ieejas maksa uz visām četrām dienas spēlēm –3.00 EUR. Bērniem un jauniešiem, kuri nav sasnieguši 16 gadu vecumam (uzrādot personu apliecinošu dokumentu) – ieeja bez maksas. Visas turnīra spēles būs redzamas arī interneta TV tiešraidē IFF YouTube kanālā un Sportacentrs.com.

SF
JUGLASCIEMS