"Rubene" savā laukumā pieveic "Ķekavu"

01.10.2017

rubene_ilga.jpg

Trešo uzvaru trijās spēlēs guvusi pašreizējā ELVI florbola līgas sievietēm čempione, kas šodien Kocēnos ar 3:0 pārspēja "Ķekavu". Kocēniešu vārtus neskartus nosargāja Ilga Jēkabsone, kura atvairīja visus 23 pretinieču metienus.

 

Kocēnu "Rubene" sezonu bija sākusi ar divām uzvarām divās spēlēs, bet kocēniešu viešņu ķekaviešu rezultāti bija diametrāli pretēji - divas spēles un divi zaudējumi. "Rubenes" florbolistēm mačā pret FK "Ķekava" vajadzēja tikai sešas minūtes, lai izvirzītos vadībā ar 1:0. Rezultatīvs metiens padevās Jutai Muravskai. 14. minūtē Ieva Ločmele panāca jau 2:0, bet 19. minūtē, kad laukuma saimnieces bija palikušas skaitliskajā mazākumā, golu iemeta Laura Gaugere - 3:0. Lai arī varēja cerēt, ka arī abi pārējie periodi būs vismaz tikpat rezultatīvi, tajos netika fiksēti ne vārtu guvumi un pat ne noraidījumi.

 

Kocēniešu vārtsardze Ilga Jēkabsone atvairīja visus 23 Ķekavas komandas spēlētāju metienus. Labākās spēlētājas balva gan tika "Ķekavas" vārtsardzei Kristīnei Kirilovai, kurai darba bija teju divas reizes vairāk, bet galā viņa tika ar 36 mājinieču raidījumiem. Par labāko spēlētāju "Rubenes" rindās atzina Elizabeti Pavlovsku. Kocēnu "Rubene" pēc arī pēc šīs uzvaras turnīra tabulā joprojām ieņem tikai otro vietu, jo galvenajai konkurentei "Ķekavas Bulldogs" ir labāka vārtu attiecība.

 

"Rubene" - FK "Ķekava" 3:0 (3:0, 0:0, 0:0)

Metienu attiecība:

39:23 (10:6, 16:10, 13:7)

Rezultatīvākās:

"Rubene" - Ieva Ločmele 1 (1+0), Laura Gaugere 1 (1+0), Juta Muravska 1 (1+0), Rebeka Laure 1 (0+1).


SF
JUGLASCIEMS