Šodien startē ELVI florbola līga, atklāšanas spēle - rīt

15.09.2017

default_elvi.jpg

 

Šovakar pulksten 20.00 Stalbē notiks ELVI florbola līgas vīriešiem šīs sezonas pirmā spēle, kurā vietējā "SK Pārgauja" uzņems turnīra debitanti FK "Ogres Vilki". Rīt, 16. septembrī, paredzēti trīs mači, tostarp Ulbrokas sporta kompleksā pulksten 19.00 norisināsies Latvijas čempionāta oficiālā atklāšanas spēle - čempione "Betsafe/Ulbroka" uzņems vicečempioni "Lielvārdi".

 

 

ELVI florbola līgā vīriešiem arī šosezon piedalīsies 12 komandas, bet jaunpienācējas šoreiz ir divas - FK "Ogres Vilki" un Igaunijas čempione "EMU SK" no Tartu. Igauņi gan piedalīsies tikai regulārajā turnīrā, bet izslēgšanas spēlēm kvalificēsies astoņi labākie Latvijas klubi. Kopā ar abām debitantēm par ELVI florbola līgā cīnīsies arī "Bauska", "Lielvārde", "Ķekava", "Talsu NSS/Krauzers", Cēsu "Lekrings", Stalbes "SK Pārgauja", FBK "Valmiera", "Betsafe/Ulbroka", Kocēnu "Rubene" un Liepājas FK "Kurši/Ekovalis".

 

Līdz pat pēdējam brīdim bija plānots, ka ELVI florbola līgā sievietēm pēc vairāku gadu pārtraukuma atkal būs sešas komandas, bet šodien savu dalību atsauca klubs "Rīgas Lauvas". Ņemot vērā, ka sieviešu augstākā līmeņa turnīrā atgriezusies Cēsu komanda "Lekrings", arī šosezon par līgā cīnīsies sešas komandas - vēl arī "Rubene" (Kocēni), FK "NND" (Rīga), "Ķekavas Bulldogs", FK "Ķekava" un Igaunijas sieviešu izlase, kas piedalīsies tikai regulārajā turnīrā.

 

Visu spēļu tiešraides interneta TV būs no trim norises vietām - Liepājas, Ulbrokas un Cēsīm. No pārējām hallēm spēles tiks translētas izvēles veidā. Jāuzsver, ka šosezon spēles varēs skatīties ne tikai portālā Sportacentrs.com, bet arī Latvijas florbola savienības kanālā YouTube. ELVI florbola līgas finālspēles arī šīs sezonas noslēgumā notiks "Arēnā Rīga", tās paredzētas 14. aprīlī.

SF
JUGLASCIEMS