Aicina uz "OXDOG ziemas nometni 2018" Kocēnos

13.09.2017

oxdogziemasnometne_2018_1.jpeg

No 2. līdz 5. janvārim Kocēnu sporta centrā norisināsies "OXDOG ziemas nometni 2018", kurai aicināti pieteikties 10-17 gadus veci florbolisti. Pirmie desmit dalībnieki, kuri pieteiksies nometnei, piedalīsies izlozē, kurā būs iespēja laimēt "OXDOG VIPER" florbola nūju. Vēl viena laba ziņa – visas nometnes laikā dalībniekiem būs iespēja iegādāties florbola inventāru ar 50% atlaidi visam no "OXDOG".

 

Pieteikšanās nometnei notiek, aizpildot speciālu pieteikuma veidlapu (izdrukāt šeit) un nosūtot uz norādīto adresi. Veidlapu var arī ieskanēt un sūtīt uz e-pastu lino@lino.lv. Pēc pieteikuma veidlapas saņemšanas nometnes organizatori uz jūsu norādīto e-pasta adresi nosūtīs rēķinu nometnes dalības maksas veikšanai, kuru lūdz apmaksāt piecu darba dienu laikā, pretējā gadījumā pieteikumu nāksies anulēt.

 

Cena par dalību "OXDOG ziemas nometnē 2018"

·                     95 EUR

·                     110 EUR - ar nakšņošanu sporta centra viesnīcā.

Dalības maksā ir iekļautas nodarbības nometnē, ēdināšana un T-krekls ar nometnes simboliku.

 

"Oxdog Ziemas nometne 2018" norisināsies Kocēnos, Kocēnu sporta centrā, Alejas ielā 4. Galvenā sporta spēļu zāle aprīkota ar speciālo "Gerflor" grīdas segumu un "Swerink" florbola bortiem. Tur norisinājušās daudzas starptautiskās florbola spēles ar Latvijas un citu valstu dalību. Tāpat tur regulāri florbola nometnes rīko arī Latvijas nacionālās izlases. Visā sporta nama teritorijā ir bezmaksas pieeja WI-FI internetam. Sporta namā ir plašas aerobikas un trenažieru zāles, konferenču zāle, masāžas kabinets. Dažu minūšu gājiena attālumā no sporta centra atrodas veikali, aptieka, kultūras nams, kā arī slavenā zirgaudzētava "Kocēni". Daļu Kocēnu pagasta veido Gaujas senleja ar saviem unikālajiem dabas pieminekļiem. Sporta centrā atrodas specializētais florbola veikals, kurā nometnes dalībnieki visas pasākuma laikā varēs iegūt profesionāļu padomus pareiza inventāra iegādei, kā arī saņemt atlaidi 50% apmērā uz visām precēm no "OXDOG". 

 

Nometnes treneru sastāvs:

Jurijs Fedulovs, Jānis Inģists, Juris Zilberts, Linda Līce, Pauls Erenbots un Valērijs Bodnieks.

  

Katru dienu nometnes dalībniekus tiks nodrošināti ar četrām ēdināšanas reizēm. Ja ir nepieciešama speciāla diēta, par to jābrīdina iepriekš, aizpildot speciālu sadaļu pieteikuma veidlapā. Nometnes dalībnieki dzīvos tajā pašā ēkā, kur notiks florbola nodarbības – Kocēnu sporta nama viesnīcā ar ērtiem četrvietīgiem numuriem.

 

Organizatori izveidojuši sarakstu lietām, kas noderētu, braucot uz nometni:

1.                  Sporta apavi, kurus izmantot iekštelpās, un sporta apavi nodarbībām ārā.

2.                  Laukuma spēlētājiem – florbola nūja, bet vārtsargiem – savas formas.

3.                  Pēc reģistrēšanās saņemsiet T-kreklu ar nometnes simboliku. Noderīgi būtu vairāki zeķu pāri treniņiem, treniņu šorti, T-krekli un treniņtērps.

4.                  Dvielis, šampūns, ziepes, zobu suka, zobu pasta.

5.                  Personu apliecinošu dokumentu.

Saraksts, protams, nav pilnīgs, tāpēc, ja rīkotāji nav ko pieminējuši, bet jums tas liekas svarīgs, droši ņemiet līdzi.

 

Katram nometnes dalībniekam obligāta prasība - ģimenes ārsta izziņa dalībai "Oxdog ziemas nometnē 2018" ar sekojošiem ierakstiem:

·                     praktiski vesels

·                     nav bijis kontaktā ar infekcijas slimībām

·                     pedikulozes nav, kā arī ieraksts par veiktajām vakcinācijām

·                     pošu pase vai tās kopija.

 

 

Vairāk informācijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS