Latvijas izlase pret igauņiem - par otro vietu turnīrā

10.09.2017

2016-12-08_31389400361_37da90288c_z.jpg

Šodien Kocēnu sporta namā ar spēli starp Latvijas un Igaunijas vīriešu izlasēm noslēgsies Triju nāciju turnīrs florbolā. Pirmo vietu sev jau nodrošinājusi Somijas U23 valstsvienība, bet latviešu un igauņu duelī izšķirsies otrās un trešās vietas liktenis. Spēles sākums pulksten 14.00, interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

 

Somijas U23 izlase jau aizvadījusi abas spēles, turklāt abās guvusi uzvaru. Aizvakar, kad somi mērojās spēkiem ar Igaunijas izlasi, viņi katrā periodā guva pa diviem vārtiem, svinot panākumu ar 6:0 svinēja somi. Igauņiem bija ļoti laba iespēja iemest vismaz goda vārtus, bet Mats Tamme trešā perioda sākumā nespēja realizēt soda metienu. Bija arī pēcspēles metienu sērija, tajā ar 2:1 uzvarēja Igaunijas komanda.

 

Vakar ar Somijas U23 valstsvienību tikās mūsu vīriešu izlase. Pirmajā periodā tika gūti tikai vieni vārti - rezultātu atklāja pretinieki (0:1). Otrajā trešdaļā mūsu vārtsargs Jānis Salcevičs atvairīja soda metienu, latvieši izturēja arī skaitlisko mazākumu, tomēr drīz pēc tam ielaida otros vārtus - 0:2. 35. minūtē Atis Stepāns pēc Mihaila Kostuseva piespēles pretinieku pārsvaru samazināja līdz minimumam (1:2). 43. minūtē Somijas komanda ieguva jau triju vārtu pārsvaru - 1:4, bet rezultātu pieklājīgāku latvieši padarīja 59 minūtē, spēlējot bez vārtsarga, kad golu pēc Jāņa Rajecka piespēles iemeta Pēteris Trekše - 2:4. Pēcspēles metienu sērijā somi uzvarēja ar 2:1, vienīgo "bullīti" Latvijas izlases labā realizēja Jānis Ragovskis.

 

Šodien pulksten 14.00 turpat Kocēnu sporta namā notiks spēle starp latviešiem un somiem, kurā izšķirsies 2. vietas liktenis. Igaunijas izlase vakar aizvadīja pārbaudes maču ar Kocēnu "Rubeni", kam piekāpās ar 4:8. Šodien vēl viena pārbaudes spēle paredzēta arī Somijas U23 komandai, kam pretī stāsies Latvijas Klubu izlase. Mūsu komanda būs izveidota no četru klubu pieciniekiem - "Rubene" (Kocēni), "SK Pārgauja" (Stalbe), "Lekrings" (Cēsis) un "Betsafe/Ulbroka". Vārtus sargās Roberts Trepšs (Rubene) un Renārs Arājs (SK Pārgauja). Šis mačs sāksies pulksten 11.00.

 

Ieejas biļete uz abām spēlēm maksās 2,00 EUR, bērniem un jauniešiem, kuri nav sasnieguši 16 gadu vecumu, apmeklējums bez maksas. Latvijas izlases spēles interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com, tās iespējams skatīties arī youtube.com/floorballtvlv.

 

Latvijas vīriešu izlase:

Nr.p.k.

Vārds un Uzvārds

P.

1.

Jānis Rajeckis

A

2.

Artūrs Jurševskis

A

3.

Artis Savins

A

4.

Gatis Liepiņš

A

5.

Ivo Balodis

A

6.

Kārlis Jānis Petrovskis

A

7.

Morics Krūmiņš

A

8.

Gvido Lauga

U

9.

Toms Akmeņlauks

U

10.

Andris Rajeckis

U

    11.

Artis Raitums

U

12.

Pēteris Trekše

U

13.

Toms Bitmanis

U

14.

Mārtiņš Broks

U

15.

Atis Blinds

U

16.

Juris Gribusts

U

17.

Rolands Kovaļevskis

U

18.

Edžus Ceriņš

U

19.

Atis Stepāns

U

20.

Jānis Ragovskis

U

21.

Kristers Eglītis

U

22.

Mihails Kostusevs

U

23.

Kaspars Šķēls

U

24.

Jānis Salcevičs

V

25.

Agris Rogainis

V

 

Galvenais treneris: Arto Rīhimeki

Treneris: Pertu Kitehonka

Treneris: Ingus Laiviņš

Fiziskās sagatavotības treneris: Ivars Čākurs

Mediķe: Lilita Lazdiņa

Ekipējuma menedžeris: Arsenijs Potapovs

 

Izlases menedžere: Dace Grizāne

SF
JUGLASCIEMS