Sieviešu izlase dodas uz treniņnometni Somijā

07.09.2017

izlase_ankudinova.jpg

Šorīt agri no rīta uz treniņnometni Somijā dodas Latvijas sieviešu florbola izlases kandidātes, kurām četru dienu laikā būs jāaizvada četras spēles, pirmā no tām notiks jau šovakar - ar Somijas U19 sieviešu izlasi. Mūsu valstsvienībai tas ir kārtējais posms, gatavojoties pasaules čempionātam, kas decembra sākumā notiks Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā.

 

Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Juris Fedulovs uz treniņnometni Somijā ved 20 florbolistes - 11 uzbrucējas, septiņas aizsardzības spēlētājas un divas vārtsardzes. 17 spēlētājas pārstāv ELVI florbola līgas klubus - septiņas ir no Kocēnu "Rubenes", piecas - no "Rīgas Lauvām", pa divām no Rīgas FK "NND" un Cēsu "Lekringa", bet viena - no FK "Ķekava". Jau Somijā izlasei pievienosies trīs no mūsu "leģionārēm" - Evelīna Garbare, kura spēlē Šveicē, Diāna Isjomina, kura spēlē Norvēģijā, kā arī vārtsardze Lauma Višņevska, kura vēl pavasarī spēlēja Šveicē, bet tagad atgriezusies savā mītnes zemē Zviedrijā.

 

Pasaules čempionāta florbolā sievietēm finālturnīrs notiks no 1. līdz 9. decembrim Bratislavā. Latvijas sieviešu izlase, kam jau četrus gadus pieder pasaules piektās labākās komandas gods, tiesības spēlēt šajā čempionātā izcīnīja šā gada februārī Spānijas galvaspilsētā Madridē, kur ieņēma otro vietu grupā, piekāpjoties tikai čehietēm. Pasaules čempionāta finālturnīrā Bratislavā latviešu pretinieces apakšgrupā būs čehietes, norvēģietes un somietes.

 

Latvijas sieviešu izlase:

Nr.p.k.

Vārds un Uzvārds

P.

Komanda

1.

Gunita Kārkliņa

A

FK NND

2.

Paula Egle

U

FK NND

3.

Paula Sloģe

U

Rīgas Lauvas

4.

Linda Lubgāne

A

Rīgas Lauvas

5.

Kristīne Kirilova

V

Rīgas Lauvas

6.

Ieva Ločmele

U

Rīgas Lauvas

7.

Anna Ankudinova

U

Rīgas Lauvas

8.

Džeina Eglīte

U

Lekrings

9.

Monika Džigure

U

Lekrings

10.

Elizabete Pavlovska

A

Rubene

11.

Laura Gaugere

A

Rubene

12.

Evita Rudzīte

A

Rubene

13.

Juta Muravska

A

Rubene

14.

Rebeka Laure

U

Rubene

15.

Lība Daija Mikova

U

Rubene

16.

Madara Adamane

A

Rubene

17.

Elīza Elizabete Bērziņa

U

FK Ķekava

18.

Evelīna Garbare

U

Wizards Bern Burgdorf, Šveice

19.

Diāna Isjomina

U

Grei, Norvēģija

20.

Lauma Višņevska

V

Wizards Bern Burgdorf, Šveice

 

Galvenais treneris: Jurijs Fedulovs

JUGLASCIEMS