Uzsākta biļešu tirdzniecība uz ELVI florbola līgas finālspēlēm "Arēnā Rīga"

23.02.2017

0000-elvi-2017.jpg

ELVI florbola līgas turnīrs šosezon priecē skatītājus ar vēl nebijušu skaitu neprognozējamu spēļu un nav šaubu, ka sezonas izšķirošajā fāzē intriga tikai pieaugs. Pusotra mēneša garumā astoņas spēcīgākās vīriešu un četras sieviešu komandas izslēgšanas spēlēs cīnīsies par iespēju piedalīties florbola sezonas kulminācijā - finālspēlēs, kas 8. aprīlī notiks valsts galvenajā sporta hallē - "Arēnā Rīga".

 

ELVI florbola līgā vīriešiem pavisam nesen noslēdzās ārkārtīgi interesantais regulārais turnīrs - tikai pēdējā kārtā noskaidrojās izslēgšanas spēļu dalībnieces un ceturtdaļfināla pāri. Cerības "Arēnā Rīga" cīnīties par medaļām ir "Triobet/Ulbrokai", "Lielvārdei", Cēsu "Lekringam", FBK "Valmiera", Kocēnu "Rubenei", Stalbes "Pārgaujai", Liepājas FK "Kurši" un Rīgas "Rockets". Četras no šīm komandām noteikti redzēsim "Arēnā Rīga", cīnoties par bronzas medaļām, vai par zelta godalgām un ELVI līgas čempionu kausu. ELVI florbola līgā sievietēm turpinās regulārais turnīrs un visas piecas komandas (Kocēnu "Rubene", Rīgas "NND", FK "Ķekava", "Ķekavas Bulldogs" un "Rīgas Lauvas") vēl saglabā izredzes iesaistīties cīņā par medaļām. Sieviešu līgas izslēgšanas spēles sāksies marta vidū un "Arēnā Rīga" būs skatāma finālspēle.

 

8. aprīlis, "Arēna Rīga":
Plkst. 13:30 - ELVI florbola līgas sievietēm spēle par 1. vietu
Plkst. 16:30 - ELVI florbola līgas vīriešiem spēle par 3. vietu
Plkst. 19:45 - ELVI florbola līgas vīriešiem spēle par 1. vietu

 

ELVI florbola līgas fināli - tās būs ne tikai trīs aizraujošas un spraigas spēles, bet arī līdzjutējus izklaidējošs šovs ar dīdžeju, mūziķu, karsējmeiteņu priekšnesumiem un citiem pārsteigumiem.

 

Ieejas biļetes uz ELVI florbola līgas finālspēlēm ir nopērkamas "Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās un internetā - www.bilesuserviss.lv. To cena, atkarībā no sektora - 5.00, 7.00 vai 10.00 EUR.

 

JUGLASCIEMS