"Rubene" ne bez piepūles pārspēj "Ķekavu"

12.02.2017

rubene_bsk.jpg

Kocēnu "Rubene" šovakar viesojās pie komandas "Ķekava", kas izmisīgi cīnās par ceļazīmi uz ELVI florbola līgas vīriešiem izslēgšanas spēļu turnīru. Ar 8:6 uzvarēja kocēnieši, lai gan vēl trīs minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts bija neizšķirts. Uzvarētāju rindās ar "hat-trick" izcēlās Atis Stepāns.

 

Kocēnu "Rubene", kas samērā pārliecinoši aizvada regulārā turnīra otro pusi, šovakar viesojās pie "Ķekavas" florbolistiem, kuri izmisīgi cīnās par katru punktu, lai iekļūtu izslēgšanas spēļu turnīrā. Pirmā perioda laikā pēc Matīsa Mālnieka, Ata Stepāna un Andra Jēkabsona metieniem ar 3:0 vadībā izvirzījās "Rubene". Līdz otrās trešdaļas vidum ar diviem goliem atbildēja ķekavietis Matīss Jansons (2:3), tomēr viesi ātri vien panāca pat četru vārtu pārsvaru - 6:2. Pirms pēdējās trešdaļas "Rubene" atradās vadībā ar 6:4. Ķekavieši nepadevās - pēdējās trešdaļas vidū viņi panāca izlīdzinājumu - 6:6. Tikai pamatlaika pēdējo trīs minūšu laikā kocēnieši iemeta divus golus un varēja svinēt laimīgu uzvaru ar 8:6.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts Ingars Matisons, kurš savāca 2 (1+1) punktus. Tieši tikpat daudz punktu arī Matīsam Mālniekam, bet rezultatīvākais bija Atis Stepāns, kurš izcēlās ar "hat-trick". Par labāko starp ķekaviešiem atzina divu vārtu autoru Evertu Emīlu Gertsonu, kura kontā divi goli, divus vārtus iemeta arī Matīss Jansons. Pēc šīs uzvaras "Rubenei" turnīra tabulā ir 39 punkti un garantēta 5. vieta, bet pastāv arī teorētiska iespēja apsteigt ceturtajā vietā esošo "Valmieru".

JUGLASCIEMS