Vidzemes florbola čempionātā klāt izslēgšanas spēles

12.04.2016

vidzemes_logo.jpg

Šovakar Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā, ar diviem ceturtdaļfināla mačiem sāksies Vidzemes čempionāta florbolā izslēgšanas spēles. Cīņu par medaļām turpina astoņas no desmit komandām, kas kopš rudens čempionātā aizvadījušas pa 18 spēlēm.

 

Izslēgšanas spēlēm kvalificējušas astoņas komandas: STK, "Liepupe", "Pēdu nav", "Valmiera/BSS", VIA, "Gulbene", "SK Spēks" un "Togosport", bet "VIA 2" un "Jager Bombers" florbolistiem turnīrs jau beidzies. Ceturtdaļfinālā STK mērosies spēkiem ar "Togosport", "Valmiera/BSS" ar VIA, "Liepupe" ar "SK Spēks", bet "Pēdu nav" ar "Gulbeni". Ceturtdaļfināla un pusfināla sērija turpināsies līdz vienas komandas divām uzvarām, bet par zelta un bronzas medaļām būs viena spēle.

 

Regulārā turnīra tabula: ŠEIT

 

Par Vidzemes čempionāta florbolā regulārā turnīra rezultatīvāko spēlētāju ar 32 (18+14) punktiem kļuva Mārcis Rolands Janvārs (Liepupe). Tikpat punktu, bet mazāk vārtu guvumu (14+18) arī Atim Bērziņam (STK). 3.vietā ar 29 (24+5) punktiem Mikuss Velme (Valmiera/BSS), bet viņa komandas biedram Laurim Alvim Stiprajam 28 (14+14) punkti.

 

Rezultatīvāko spēlētāju saraksts: ŠEIT

 

Komandas, kuras Vidzemes florbola čempionātā izcīnīs trīs pirmās vietas, tiks apbalvotas ar kausu un medaļām.

 

Spēļu kalendārs: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS