"Lielvārdei/UNIVERSELECTRIC" bronza grupā U16

18.05.2015

688.jpg

Bronzas medaļas Latvijas Bērnu un jauniešu florbola čempionāta vecuma grupā U16 ieguvusi komanda "Lielvārde/UNIVERSELECTRIC", kas vakar savā laukumā ar 9:2 sakāva "Valmieras BSS" florbolistus. Neapturams lielvārdiešu rindās bija Matīss Pēteris Polis, kurš guva sešus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

 

Spēles 14.minūtē rezultāts vēl bija neizšķirts (1:1), bet pirmo periodu ar minimālu pārsvaru uzvarēja "Lielvārde/UNIVERSELECTRIC" – 2:1. Otrās trešdaļas pirmajā pusē lielvārdieši iemeta vēl piecus vārtus, praktiski izšķirot spēles likteni – 6:1. Pēc otrās trešdaļas Lielvārdes komandai bija piecu vārtu pārsvars – 7:2. 38.minūtē savus sestos vārtus šajā mačā iemeta Matīss Pēteris Polis – 8:2. Galarezultātā "Lielvārdei/UNIVERSELECTRIC" uzvara ar 9:2 un bronzas medaļas.

 

Labākā spēlētāja balvu "Lielvārdes/UNIVERSELECTRIC" sastāvā saņēma Matīss Pēteris Polis, kurš ar 7 (6+1) punktiem bija rezultatīvākais. 3 (1+2) punkti viņa komanda biedram Uldim Dūniņam. Par labāko starp valmieriešiem atzina Tomu Plešu, bet rezultatīvākais ar divām piespēlēm bija Lauris Alvis Stiprais.


SF
JUGLASCIEMS