Vecuma grupas MU16 finālā uzvar "Ķekavas Bulldogs"

09.05.2014

img_1435.jpg

Latvijas Bērnu un jauniešu čempionāta vecumā grupā MU16 triumfējušas "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, kuras vakar Ķekavā notikušajā finālspēlē ar 6:3 uzvarēja "Rīgas Lauvas". Bronzas medaļas ieguva Kocēnu "Rubenes" meitenes.

 

Šajā vecuma grupā par uzvaru čempionātā cīnījās trīs meiteņu komandas, tāpēc pusfinālspēle bija tikai viena. Tajā "Rīgas Lauvas" ar 14:6 sakāva Kocēnu "Rubeni". Uzvarētāju labā 8 (5+3) punktus guva Monika Džigure, 6 (4+2) punkti Lindas Dadajevas kontā, bet ar 5 (2+3) punktiem izcēlās Ieva Ločemele. Kocēniešu rindās ar 3 (2+1) punktiem izcēlās Laura Gaugere un Rebeka Laure. Līdz ar to Jāņa Daiņa trenētajai Kocēnu "Rubenei" bija jāsamierinās ar bronzas medaļām.

 

Finālā "Rīgas Lauvas" gaidīja regulārā turnīra uzvarētāja "Ķekavas Bulldogs". Mača rezultātu Liliānas Jakovickas personā atklāja rīdzinieces (1:0), kad spēle bija pusē, uz rezultātu tablo gozējās divi vieninieki (1:1), bet turpinājumā izpaudās mājinieču ķekaviešu pārsvars. Daces Ameteres trenētā komanda "Ķekavas Bulldogs" uzvarēja ar 6:3, izcīnot čempionu kausu. Uzvarētāju rindās ar 5 (4+1) punktiem neapturama bija Inga Ametere. Jurija Fedulova trenētajai komandai "Rīgas Lauvas" – vicečempiones tituls.

 

Par šī turnīra rezultatīvāko spēlētāju ar 39 (30+9) punktiem kļuva ķekaviete Inga Ametere, viņa seko divas rīdzinieces – Linda Dadajeva ar 24 (13+11) punktiem un Monika Džigure ar 22 (11+11) punktiem. Starp vārtsardzēm vislabāk veicies ķekavietei Sintijai Banei, kura atvairīja 88.46 % pretinieču metienu.


SF
JUGLASCIEMS