Startējis Liepājas pilsētas čempionāts florbolā

28.04.2014

0001.jpg

Aizvadītajā nedēļas nogalē, sākās nu jau tradicionālas Liepājas pilsētas čempionāts florbolā, kur par spīti saulainajam un patīkamajam laikam, sportisti bija apņēmības pilni aizvadīt savas pirmās spēles florbola laukumos. Kā jau pēdējos gadus ierasts, komandas ir sadalītas divās divīzijās, lai komandu spēku samēri būtu daudz līdzvērtīgāki un spētu aizvadīt interesantākas cīņas.

 

Sestdien savas pirmās spēles aizvadīja B-divīzjas komandas, kurās jau sāka iezīmēties pirmie favorīti, un titula pretendenti, jo pie diviem pārliecinošiem panākumiem divās spēles tika, pērnā gada čempioni „Medzes” florbolisti, un bronzas medaļnieki „Liepaja Crew/apsa”. Medze pārliecinoši apspēlēja Durbi, un „FK Kurši” jaunos spēlētājus, attiecīgi ar 16:2 un 9:1, savukārt „Liepaja Crew/apsa”, tika galā ar „Komandu” un „Rucavas angeļi”, ar rezultātiem 9:4 un 7:1.

 

Jau dienu vēlāk, laukumā devās A-divīzjas komandas, tur situācija izveidojās diezgan līdzīga, jo visās savās spēlēs triumfēja pērnā gada čempioni „Kefīrs” florbolisti, kuri arī nostiprinājās turnīra tabulas galvgalī. Kefīrs uzveica „FK Livonija” ar 7:4 un „Silabriedis” ar 10:7, kā arī savā trešajā mačā tika saplosīti „Liels auto” ar graujošo 16:0. Pie diviem panākumiem tikpat spēles, tika arī komanda „Innebandy”, kuri uzveica „Silabriedis” 2:1, un ar 9:2 tika pārliecinoši pārspēta „FK Livonija”.

 

Čempionāta organizatori ir apmierināti ar turnīra sākumu, un cer arī turpmāk uz interesantām un spraigām cīņām, kā arī lielāku skatītāju atbalstu.

 

Nākošā spēļu kārta norisināsies jau 5. maijā, kad laukumā atkal dosies B-divīzijas komandas, taču A-divīzija savas spēles aizvadīs nedēļu velāk 11. maijā, kad gaidāms nemazāk interesantu un saistošu spēļu. Visi ir aicināti apmeklēt spēles arī klātienē Liepājas 15. vidusskolas sporta zālē.

Visai informācijai par turnīru gaitu un rezultātiem var sekot līdz, sadaļā - Turnīri- Liepājas čempionāts.

SF
JUGLASCIEMS