"Apelsīns (Talsi)" un "Madona 2" turpina uzvarēt

09.11.2011

madona2liga.jpg

Novembra sākumā notikušas kārtējās Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 2. līgas spēles. Vēl pa uzvarai izcīnījušas savu reģionu grupu līderes - "Apelsīns (Talsi)" un "Madona 2", kas pieveica attiecīgi "Roju" un Daugavpils "Warriors".

 

"Apelsīns (Talsi)" ar rojeniekiem tikās viņu laukumā 4. novembrī. Lai arī pirmā perioda vidū mājinieki atradās vadībā ar 2:1, atlikušajā laikā tieši viesi uzvaras kausu nosvēra savā pusē, sagraujot "Roju" ar 9:3. Uzvarētāju rindās ar "hat-trick" izcēlās Roberts Fārenhorsts.

 

"Madona 2" tajā pašā dienā savā laukumā tikās ar savas reģiona grupas pastarīti – Daugavpils "Warriors". Madonieši viesiem sagādāja vēl smagāku zaudējumu, nekā tie iepriekšējā kārtā piedzīvoja Jēkabpilī – 21:2. Lielāko punktu ražu šajā mačā ievāca Alens Dzenis (8), Uģis Melbārdis (7), Vasīlijs Trusovs (6), Edgars Zass (5) un Romāns Babaks (4).

 

2. novembrī "Rubene-2" rezultatīvā spēlē viesos ar 12:10 uzvarēja "Burtnieku novads/Valka 2". Uzvarētāju sastāvā pieci rezultativitātes punkti Leo Lapiņam, bet četri – Eināram Gailītim. Mājinieku rindās ar septiņiem punktiem izcēlās Rolands Kanapolis.

 

4. novembrī sīva cīņa, kas noslēdzās tikai papildlaikā, notika Ogrē starp "Ogres Vilkiem" un "Inčukalnu". Inčukalnieši, lai arī būdami savas grupas pastarīši, 2. perioda vidū bija izvirzījušies vadībā ar 3:0. Ogrēniešiem pēdējā trešdaļā izdevās panākt izlīdzinājumu – 4:4, vārtus guva Mārtiņš Ansons. Tomēr spēles pagarinājumā veiksmīgāki izrādījās viesi, kuru labā uzvaras vārtus 62. minūtē iemeta Rihards Asniņš.

 

Tajā pašā vakarā "Līgatne" viesojās pie SK "Pārgauja-2" un sagrāva savu pretinieku ar 16:4. ar 6 (3+3) punktiem uzvarētāju sastāvā izcēlās Jānis Jankovičs, bet Uģis Feldmanis viņa devumam pievienoja vēl 5 (3+2) punktus. "Hat-trick" līgatniešu rindās sev noformēja Andis Jermolovičs.

 

5. novembrī "Valmiera/BSS" uzņēma "Burtniueku novads/Valka 2" un uzvarēja viesus ar 7:5. Uzvarētāju rindās pa trim rezultativitātes punktiem guva Ivars Laktiņš un Elvijs Beikmanis. 6. novembrī "Ādaži/Exel" viesojās pie "LU/Ulbroka" un piedzīvoja zaudējumu ar 5:10. Ulbrokiešu rindās rezultatīvākais ar četriem punktiem bija Edgars Pukinskis, bet starp ādažniekiem – Jānis Garbars, kuram trīs punkti.

 

Vīriešu 2. līgas rezultatīvākais spēlētājs pašlaik ir Mārtiņš Matuks (Krustpils/X3M), kuram 19 (6+13) punktu. Viņam seko Rolands Kanapolis (Burtnieku novads/Valka 2) ar 18 un Uģis Melbārdis (Madona 2) ar 16 punktiem. Vārtsargu konkurencē visveiksmīgākais pagaidām bijis Ivars Gribusts (FK Rīga), kuram 88,06 % atvairītu pretinieku metienu.

SF
JUGLASCIEMS