Ulbrokieši pārliecinoši sakauj "Valmieru" un atgūst līderu godu

07.12.2019

ulbroka_anis.jpg

Par ELVI florbola līgas vīriešiem līderi atkal kļuvusi "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka", kas šovakar savā laukumā ar 7:2 sagrāva FBK "Valmiera". Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 3 (1+2) punktiem bija Daniels Anis.

 

"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka", kas iepriekšējā spēlē viesos ļoti sensacionāli ar 4:5 atzina Virslīgas debitantes "Irlavas/Avant" pārākumu, šovakar savā uzņēma ambiciozo "Valmieru". Jau pirmā perioda laikā pēc Jāņa Jaunzema un Daniela Aņa metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās ulbrokieši. Otrā trešdaļa pagāja bez vārtu guvumiem. 45.minūtē, kad rezultāts jau bija 3:0, valmieriešu nulli no rezultātu tablo ar precīzu raidījumu nodzēsa Ričards Eglītis – 1:3. Intriga gan neatgriezās – Ulbrokas komanda svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 7:2.

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (1+2) punktiem bija Daniels Anis, bet par labāko spēlētāju viņu rindās tika atzīts divu vārtu autors Atis Blinds. Labākā spēlētāja balvu Valmieras komandā saņēma Ralfs Matīss Balodis, bet rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Mārtiņš Broks. Pēc šīs uzvaras Ulbrokas komanda ar 25 punktiem atgriezās turnīra tabulas pirmajā vietā, bet valmierieši ar 16 punktiem nu ir tikai 7.pozīcijā.

 

Videointevijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS