Pirmajā Ķekavas derbijā uzvaru gūst FK "Ķekava"

30.09.2019

kekava_18visas.jpg

Šovakar ELVI florbola līgā sievietēm notika viena spēle, ko droši var saukt par derbiju, jo nūjas krustoja viena novada divas komandas – FK "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogs". Cīņa bija gana spraiga un sīva, bet uzvarēja viešņas statusā spēlējusī "Ķekava", kuras rindās ar trim vārtu guvumiem izcēlās Aurēlija Zariņa, - 6:4.

 

"Ķekavai" pirms šīvakara mača turnīra tabulā bija tikai divi punkti, kas tika gūti iepriekšējā spēlē, pagarinājumā pāspējot Igaunijas izlasi, bet "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm viens punkts, jo viņas tām pašām igaunietēm papildlaikā piekāpās.

 

Šīsdienas spēles rezultātu jau 5.minūtē atklāja FK "Ķekava" Nensijas Šimkūnas personā (1:0), bet pirmā perioda vidū vēl vienus vārtus guva Aurēlija Zariņa – 2:0. "Ķekavas Bulldogs" florbolistes nepalika atbildi parādā – pēc Kristiānas Grāvītes un Ingas Ameteres metieniem uz rezultātu tablo tika atjaunots līdzsvars – 2:2. Tomēr pirmajā pārtraukumā labākā noskaņojumā devās FK "Ķekava", ko vadībā ar 3:2 bija izvirzījusi Ieva Bušmane. Otrās trešdaļas laikā uz katru "Ķekavas" vārtu guvumu "Ķekavas Bulldogs" atbildēja ar to pašu, tāpēc rezultāta starpība nemainījās – 5:4. Pēdējā periodā fiksēts tikai viens vārtu guvums – 56.minūtē Aurēlija Zariņa ar precīzu raidījumu nostiprināja "Ķekavas" uzvaru – 6:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta tieši Aurēlija Zariņa, kura šajā mačā izcēlās ar "hat-trick". Divi goli Ievas Bušmanes kontā, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Laura Skujevska. Labākās spēlētājas balvu "Ķekavas Bulldogs" sastāvā saņēma Inga Ametere, kura izcēlās ar 3 (2+1) punktiem, divas rezultatīvas piespēles Līgai Vancānei. Pēc šīs uzvaras FK "Ķekava" ar pieciem punktiem turnīra tabulā ieņem 3.vietu, bet "Ķekavas Bulldogs" joprojām tikai viens punkts un 4.vieta.

SF
JUGLASCIEMS