"Ķekavai" pirmā uzvara – savā laukumā pieveikta "Bauska"

20.09.2019

kekava_019_2.jpg

Jau otrajā ELVI florbola līgas vīriešiem jaunās sezonas spēlē pie pirmās uzvaras tika "Ķekava", kas šovakar savā laukumā ar 6:3 pārspēja "Bausku". Rezultatīvākais starp ķekaviešiem ar 3 (1+2) punktiem bija Edžus Bunka.

 

Pagājušās nedēļas nogalē kā Ķekavas, tā arī Bauskas florbolisti čempionātu sāka ar zaudējumiem. Ķekavieši viesos ar 1:4 piekāpās Cēsu "Lekringam", bet baušķeniekus viņu laukumā ar 12:2 sakāva Stalbes "Pārgauja". Šīvakara mačā pēc pirmā perioda uz rezultātu tablo bija kaujiniecisks neizšķirts (1:1), jo uz ķekavieša Kristapa Laugaļa vārtu guvumu ar to pašu pamanījās atbildēt viesu komandas spēlētājs Jānis Akmentiņš. Tomēr jau nākamās trešdaļas laikā ievērojamu pārsvaru ieguva laukuma saimniece "Ķekava", kas izvirzījās vadībā ar 4:1. Pēdējā periodā sāncenši guva pa diviem vārtiem, līdz ar to ķekavieši tika pie pirmās uzvaras šosezon – 6:3.

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (1+2) punktiem bija Edžus Bunka, bet pa diviem vārtiem guva Kristaps Laugalis un Everts Emīls Gertsons. Balvu kā labākais spēlētājs Ķekavas komandā saņēma sesto vārtu autors Raivo Simsons. Par labāko starp baušķeniekiem atzina Mārtiņu Mickeviču, kurš ar divām piespēlēm bija arī rezultatīvākais.

JUGLASCIEMS