Latvija spēkosies ar Igauniju, somi eksaminēs šveiciešus

07.09.2019

o_1dk41lnjk141m3p81p7ak0t1i7n3e.jpg

Šodien Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā, jau otro dienu turpināsies Četru nāciju turnīrs florbolā. Pulksten 19.00 Latvijas vīriešu izlase krustos nūjas ar Igaunijas valstsvienību, bet pulksten 16.00 spēkiem mērosies Somijas un Šveices U23 komandas.

 

Turnīra pirmajā dienā mūsu florbola izlase tikās ar Šveices U23 izlasi, kam piekāpās ar 3:6. Vienus vārtus Latvijas valstsvienības labā guva Edgars Puriņš, bet divus – komandas debitants Armands Savins, kurš arī tika atzīts par labāko spēlētāju mūsu komandā.

 

Latvijas izlases galvenais treneris Arto Rīhimeki uz Četru nāciju turnīru izsaucis 23 florbolistus. Starp izsauktajiem ir trīs vārtsargi (Jānis Salcevičs, Normunds Krūmiņš un Roberts Trepšs), kā arī 20 laukuma spēlētāji: Jānis Ragovskis, Morics Krūmiņš, Artūrs Jurševskis, Kārlis Jānis Petrovskis, Mihails Kostusevs, Ralfs Orste, Toms Bitmanis, Armands Savins, Artis Raitums, Andris Rajeckis, Aivis Kusiņš, Juris Gribusts, Pēteris Trekše, Rolands Kovaļevskis, Klāvs Jansons, Toms Akmeņlauks, Edgars Puriņš, Edžus Ceriņš, Kevins Šmits un Gvido Lauga. Starp trim sākotnēji pieteiktajiem vārtsargiem bija talsenieks Valters Kasjaņenko, bet viņš tika aizvietots ar kocēnieti Robertu Trepšu.

 

7. septembra spēļu diena sāksies ar maču starp Somijas un Šveices florbolistiem pulksten 16.00, bet pulksten 19.00 paredzēts principiāls mačs starp kaimiņiem – latviešiem un igauņiem. Turnīra pēdējā dienā jeb svētdien, 8. septembrī, jau pulksten 9.00 no rīta spēkiem mērosies igauņi un šveicieši, bet pulksten 14.00 tiksies Latvijas un Somijas florbolisti.

 

Ieejas maksa uz vienas dienas spēlēm – 3,00 eiro.

SF
JUGLASCIEMS