"Talsu NSS/Krauzers" pārliecinoši uzvar Kocēnos, izslēdzot "Rubeni"

17.03.2019

talsi_bitmanis.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem sezona noslēgusies Kocēnu "Rubenei", kas šovakar savā laukumā ceturtdaļfināla sērijas sestajā mačā pret komandu "Talsu NSS/Krauzers" guva tikai goda vārtus – 1:5. Talsinieku rindās ar "hat-trick" izcēlās Toms Bitmanis. Sērijā Talsu komanda bija pārāka ar 4:2, pusfinālā tai pretī stāsies "Betsafe Oxdog Ulbroka" vai FBK "Valmiera".

 

Ceturtdaļfināla sērijā starp komandām "Talsu NSS/Krauzers" un "Rubene" (Kocēni) līdz šim vakaram nevienai no sāncensēm nebija izdevies gūt divas uzvaras pēc kārtas. Talsinieki bija parāki ar 5:3, 5:2 un 8:4, bet kocēnieši – ar 4:3 un 2:1. Tā kā pirmie uzvaru izcīnīja Talsu florbolisti, kuri arī vakar savā laukumā bija pārāki, tad viņi jau šovakar viesos varēja šo sēriju noslēgt ar uzvaru. Pirmie vārtus gan guva kocēnieši – 15.minūtē ar precīzu metienu izcēlās Matīss Mālnieks, izvirzot vadībā "Rubeni" (1:0). Tas bija vienīgais vārtu guvums ne tikai pirmajā periodā, bet spēles pirmajā pusē. "Talsu NSS/Krauzers" uzbrukums sāka darboties tikai pēc precīzi 32 minūtēm kopš mačā sākuma, kad ar pirmo vārtu guvumu šajā mačā izcēlās Toms Bitmanis – 1:1. Līdz otrajam pārtraukumam viesus vadībā ar 3:1 jau izvirzīja Armands Budreika un Jānis Ragovskis. Pēdējā trešdaļā vēl divus golus iemeta Toms Bitmanis, nodrošinot komandai "Talsu NSS/Krauzers" panākumu spēlē ar 5:1, bet visā sērijā – ar 4:2.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Armands Budreika, kuram 2 (1+1) punkti. Ar trim vārtu guvumiem izcēlās Toms Bitmanis, bet Artim Raitumam trīs rezultatīvas piespēles. Par labāko starp kocēniešiem atzina Gati Akūlovu, kurš šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās. Līdz ar šo zaudējumu Kocēnu "Rubenei" sezona jau noslēgusies. "Talsu NSS/Krauzers" iekļuvis pusfinālā, bet savus pretiniekus talsiniekiem vēl jāpagaida. Viņiem preti stāsies ceturtdaļfināla pāra, kurā "Betsafe Oxdog Ulbroka" cīnās ar "Valmieru", uzvarētāji. Šobrīd vadībā ar 3:2 atrodas ulbrokieši, šovakar Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks šīs sērijas sestais mačs.


SF
JUGLASCIEMS