"Talsu NSS/Krauzers" atstāj "sausā" titulēto "Lielvārdi/Fat Pipe"

05.01.2019

talsi_kasjanenko_19.jpg

Negaidīti pārliecinošu uzvaru ELVI florbola līgā vīriešiem šovakar izcīnīja "Talsu NSS/Krauzers" florbolisti, kuri viesos ar 6:0 pieveica titulēto "Lielvārdi/Fat Pipe". Lielvārdiešiem viņu kluba vēsturē pirmo sauso zaudējumu sagādāja talsinieku vārtsargs Valters Kasjaņenko, kurš atvairīja visus 15 pretinieku metienus.

 

Tā iznāca, ka "Lielvārde/Fat Pipe" un "Talsu NSS/Krauzers" ar savastarpēju dueli sāka gan šo sezonu, gan arī Jauno gadu. Pirmajā tikšanās reizē, kas notika talsinieku laukumā, "Talsu NSS/Krauzers" guva sešus vārtus un svinēja uzvaru ar 6:5. Lielvārdieši pēc tam svinēja astoņus panākumus pēc kārtas, kļūdami arī par līgas līderiem, tiesa, Vecā gada pēdējās spēlēs viņiem tik labi vairs neveicās. Pa to laiku Talsu komanda spēlēja krietni nestabilāk, lai gan uz vietu labāko astotniekā pretendēja visu laiku. Šīvakara mača rezultātu atklāja viesi, kurus 17.minūtē vadībā ar 1:0 izvirzīja Emīls Krūmiņš. Otrās trešdaļas laikā talsinieki savu pārsvaru jau trīskāršoja (3:0), bet pamatlaika pēdējās trijās minūtēs viņi guva vēl trīs vārtus, divas reizes bumbiņu raidot tobrīd tukšajos mājinieku vārtos. Līdz ar to Talsu komanda arī šoreiz bija guvusi sešus vārtus, bet lielvārdieši pirmo reizi sava kluba vēsturē palika "sausā" – 6:0.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīts vārtsargs Valters Kasjaņenko, kurš tika galā ar visiem 15 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Emīls Krūmiņš, bet Jāņa Ragovska rēķinā 2 (1+1) punkti. Labākā spēlētāja balva Lielvārdes komandā tika pasniegta Jurim Sandim Jēgeram. "Talsu NSS/Krauzers" pēc šīs uzvaras ar 23 punktiem pakāpās uz 4.vietu turnīra tabulā, bet "Lielvārdei/Fat Pipe" joprojām 25 punkti un nu jau 3.vieta.

 

"Lielvārde/Fat Pipe"  – "Talsu NSS/Krauzers" 0:6 (0:1, 0:2, 0:3)

Metienu attiecība:

15:25 (3:9, 7:9, 5:7)

Rezultatīvākie:

"Talsu NSS/Krauzers" – Emīls Krūmiņš 3 (2+1), Jānis Ragovskis 2 (1+1), Oskars Bergmanis 1 (1+0), Artis Raitums 1 (1+0), Mareks Stančiks 1 (1+0), Viesturs Mārtiņš Rubenis 1 (0+1).


SF
JUGLASCIEMS