Mēneša spēlētājus arī šosezon sveiks ar MY FLOORBALL balvām

09.10.2018

wizmers.jpg

Šajā sezonā Latvijas Florbola savienība (LFS) turpinās tradīciju paziņot mēneša labākos spēlētājus katrā no pieciem Latvijas pieaugušo čempionāta turnīriem - ELVI florbola līgā vīriešiem, ELVI florbola līgā sievietēm, 1. līgā vīriešiem, 1. līgā sievietēm un 2. līgā vīriešiem. Arī šogad balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar kompāniju "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu MY FLOORBALL.

 

 

MY FLOORBALL trenažieri izstrādāti, lai panāktu efektīvāku, dinamiskāku un interesantāku treniņu procesu, kā arī, lai sportisti gan individuāli - mājas apstākļos, gan komandas treniņos pilnveidotu savu tehnisko izpildījumu - nūjas tehniku, koordināciju un veiklību. Trenažieru izstrādē piedalījušies profesionāli sportisti un sertificēti sporta treneri.

 

 

Būtiskas izmaiņas šosezon skārušas labāko noteikšanas procesu. Katru mēnesi tiks aptaujāti attiecīgās līgas komandu treneri un pārstāvji, pēc kuru ieteikumu apkopojuma LFS izvirzīs trīs kandidātus mēneša spēlētāja titulam, bet balvas ieguvēju noteiks balsojums LFS Facebook lapā www.facebook.com/floorball.lv.

SF
JUGLASCIEMS