14. augustā Ghetto Floorball ietvaros norisināsies LFS Bullīšu konkurss

13.08.2018

bulisu_diena_4.jpg

Ghetto Floorball, vasaras karstākās dienas pavada Grīziņkalnā, kopā ar Latvijas "spīdošākajiem" florbolistiem! Katru otrdienu, vasaras garumā jaunajiem čempiņiem, ir iespēja sevi pierādīt, kā labākajiem. Ne karstums, ne lietus neaptur viņus nonākt līdz galam. Jo, rau, tūdaļ jau Superfināls ir klāt! 

 

14. augustā, Grīziņkalnā, plkst. 18:00, tiksimies, lai noskaidrotu, kuri paliks labākie līdz finālam, un kuri varbūt izkonkurēs esošos čempionu! Viss ir iespējams. Šajā nedēļā ir ne tikai regulārais turnīrs, bet arī "Bullīšu diena" - spēkrats neiet uz priekšu bez atbalsta, tāpēc par to, paldies jāsaka Latvijas Florbola savienībai, kas palīdz pasākuma tapšanā.

 

"LFS Bullīšu konkurss", notiek paralēli regulārajam turnīram. Reģistrēties bullīšu konkursam var jebkura komanda, kurai ir nepieciešams arī savs vārtsargs, kā arī, tā pati komanda drīkst spēlēt regulārajā turnīrā (reģistrēšanās uz vietas).


Maksa par katru turnīru ir atsevišķi – 10 eiro bullīšu konkursa dalības maksa, 10 eiro regulārā turnīra dalības maksa. (Naudas balvas tiek sadalītas, no dalības maksas bullīšu konkursā).

 

Līdz sezonas beigām, kā arī Superfinālam, ir palicis pa visam maz, ja uz Ghetto Floorball nāc spēlēt kā jauna komanda, tad licences maksa, ir tikai 1 eiro!

 

Spēlē ar savu komandu, esi līdzjutējs vai arī nāc, lai vienkārši pavadītu labi laiku! Mēs Tevi gaidīsim, Grīziņā!
Pārsteigumi, konkursi un emocijas, tas ir tas ko Tu vari sagaidīt!

 

U13 un U16 reģistrācija - 14:00
Turnīra sākums - 15:10

 

Grandu un Bullīšu konkursa reģistrācija - 17:00
Turnīra sākums - 18:10

SF
JUGLASCIEMS