Sveiks Latvijas labākos florbolistus, trenerus un tiesnešus

01.08.2018

sumina1.jpg

Šodien, 1. augustā, Rīgā, VEF kultūras pilī, svinīgā ceremonijā tiks sveikti un apbalvoti 2017./2018. gada sezonas labākie florbolisti, treneri un tiesneši. Pasākuma sākums pulksten 16:00, ierašanās no pulksten 15:00. Vakara vadītāju lomā šoreiz būs Sanda Dejus un Juris Kozlovskis  jeb improvizācijas teātris "Spiediens".

 

Latvijas Florbola savienība (LFS) uz aizvadītās sezonas noslēguma pasākumu aicinājusi labākos visu līgu spēlētājus, trenerus un tiesnešus lai pateiktos viņiem par ieguldīto smago darbu un sasniegtajiem rezultātiem. Tiks nosaukti un apbalvoti gan visu piecu pieaugušo līgu, gan arī visu jauniešu vecuma grupu un veterānu līgu rezultatīvākie florbolisti, labākie uzbrucēji, aizsargi un vārtsargi, kā arī labākie treneri, tiesneši un jaunie tiesneši. ELVI florbola līgā vīriešiem un sievietēm tiks nosaukta simboliskā izlase, kā arī vērtīgākie spēlētāji un labākie debitanti.

 

Pasākumu neaizmirstamu padarīs tā vadītāji Sanda Dejus un Juris Kozlovskis (www.spiediens.lv), kuri tikai sev raksturīgā improvizācijas stilā klātesošajiem uzturēs jautru noskaņojumu un sagādās ne vienu vien patīkamu un jauku brīdi.

 

Uz aizvadītās florbola sezonas noslēguma pasākumu un labāko sumināšanu laipni lūgti žurnālisti, fotogrāfi un citi mediju pārstāvji!

SF
JUGLASCIEMS