Nedēļas nogalē Cēsīs notiks pirmais "Latvian Open Youth"

25.07.2018

lo2018.jpg

No 2018. gada 27. līdz 29. jūlijam Cēsīs norisināsies pirmais starptautiskais jauniešu florbola turnīrs "Latvian Open Youth". Turnīru organizē biedrība "Latvijas Florbola savienība" un Cēsu novada pašvaldība sadarbībā ar biedrību "Florbola klubs Lekrings" un biedrību "Florbola centrs".

 

Latvijas florbola sabiedrībā jau ilgāk nekā desmitgadi iesakņojusies tradīcija, ka augusta beigās spēcīgākie pašmāju, tuvāko kaimiņzemju un arī vadošo florbola lielvalstu klubi samēro spēkus pirmssezonas pārbaudes turnīrā "Latvian Open". Sākot ar šo vasaru nolemts pazīstamo turnīra zīmolu paplašināt arī ar sacensībām jauniešiem.

 

"Latvian Open Youth" pirmajā izlaidumā piedalīsies 14 zēnu komandas no Latvijas un Somijas, kuras sacentīsies divās vecuma grupās (U15 un U17). Latvijas jaunajiem spēlētājiem tā būs lieliska iespēja salīdzināt savas spējas ar vienaudžiem no tādiem Somijas klubiem, kuru nosaukumi florbola zinātājiem komentārus neprasa - "ViikingitEra", "Nokian KrP" un "TPS".

 

U15 grupas komandas:
"FBC Turku 04" (Somija)
"Ķekavas Bulldogs" (Latvija)
"Lekrings" (Latvija)
"Talsu NSS/Krauzers" (Latvija)
"Rubene" (Latvija)
"Valmieras BSS" (Latvija)
"FBK Ādaži" (Latvija)
"Kuldīga" (Latvija)

 

U17 grupas komandas:
"TPS" (Somija)
"EraViikingit" (Somija)
"Nokian KrP" (Somija)
"Lekrings" (Latvija)
"Rubene" (Latvija)
"FBK SĀC" (Latvija)

 

Turnīra spēles tiks aizvadītas Cēsu sporta kompleksa un Cēsu 2. pamatskolas florbola laukumos.

 

Spēļu kalendāram, protokoliem un statistikai būs iespējams sekot turnīra oficiālajā mājaslapā www.latvianopen.com. Visas aktualitātes tiks publicētas arī turnīra Twitter, Facebook un Instagram profilos.

SF
JUGLASCIEMS