"Ķekava" nepaspēj atspēlēties, bronzu iegūst "Ķekavas Bulldogs"

19.04.2018

img_3056.jpg

Šovakar Lielvārdes novada sporta centrā par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuva "'Ķekavas Bulldogs" florbolistes, kas spēlē pret FK "Ķekava" jau pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 4:0, bet visā mačā bija pārākas ar 6:5. Līdz ar to "'Ķekava", kas bija izcīnījusi medaļas septiņas sezonas pēc kārtas, šoreiz palika uzreiz aiz goda pjedestāla.

 

FK "Ķekava" septiņās iepriekšējās sezonās bija izcīnījusi septiņus medaļu komplektus (divus sudraba un piecus bronzas), kamēr "Ķekavas Bulldogs", kopš spēlē Virslīgā, tikai reizi bija tikusi pie bronzas godalgām. Tomēr tieši buldodzes bija tās, kuras šovakar ļoti veiksmīgi uzsāka spēli. Gandrīz desmit minūtes neviena no komandām netika pie vārtu guvuma, bet tad "Ķekavas Bulldogs" skaitlisko vairākumu vārtu guvumā ar precīzu metienu pārvērta Anna Ankudinova - 1:0. Pēc pāris minūtēm tā pati Ankudinova panāca jau 2:0. Līdz pirmā perioda beigām pēc Andas Lužas un Ingas Ameteres metieniem rezultāts kļuva jau 4:0.

 

Otrās trešdaļa sākās ar "Ķekavas" rezultatīvu uzbrukumu - ar vārtu guvumu izcēlās Agnese Broliša, sākot pakaļdzīšanos - 1:4. 27. minūtē ārtus guva viņas komandas biedrene Ieva Bušmane (2:4), bet 37. minūtē "Ķekavas Bulldogs" uzbrucēja Linda Dadajeva savai komandai atjaunoja triju vārtu handikapu - 5:2. Pēdējā periodā līdz pirmajam vārtu guvumam tika nospēlētas vairāk nekā 11 minūtes, tikai tad "Ķekavas" kapteine Elīza Elizabete Bērziņa ar precīzu raidījumu atgrieza savām meitenēm cerības - 3:5. Tiesa, jau pēc pāris minūtēm pretinieču rindās uzbrukumā izcēlās Kristiāna Grāvīte - 6:3. Pamatlaika pēdējās trijās minūtēs "Ķekava" mainīja vārtsardzi pret sesto laukuma spēlētāju, turklāt risks attaisnojās - pa golam iemeta Rita Rancāne un Elīza Elizabete Bērziņa. Paveikt brīnumu un izlīdzināt rezultātu "Ķekavai" gan neizdevās - uzvaru ar 6:5 svinēja "Ķekavas Bulldogs", balvā saņemot bronzas medaļas un kausu par trešo vietu.

 

Videointervijas: ŠEIT


SF
JUGLASCIEMS