Uzsākta biļešu tirdzniecība uz ELVI florbola līgas Superfinālu

16.03.2018

elvi18sup.jpg

14. aprīlī "Arēnā Rīga" norisināsies Latvijas 25. čempionāta florbolā ELVI florbola līgas sezonas gaidītākais notikums - spēles par medaļām un čempionu kausiem. Ieejas biļetes uz uz šiem florbola svētkiem ir nopērkamas internetā - www.bezrindas.lv.

 

ELVI florbola līgas turnīrs šosezon priecē skatītājus ar intriģējošām un neprognozējamām cīņām - jau kopš septembra vidus Latvijas labākie florbolisti lej sviedrus, lai noskaidrotu spēcīgākos klubus, kuri valsts galvenajā sporta arēnā dalīs čempionu titulus.

 

ELVI florbola līgā vīriešiem tikai regulārā turnīra pēdējā kārtā noskaidrojās astoņas izslēgšanas spēļu dalībnieces, no kurām četras ("Betsafe/Ulbroka", Kocēnu "Rubene", FBK "Valmiera", Stalbes "Pārgauja") redzēsim "Arēnā Rīga" zelta un bronzas mačos.

 

ELVI florbola līgā sievietēm izslēgšanas spēlēm kvalificējās "Rubene", "NND Rīga", "Ķekavas Bulldogs", FK "Ķekava" komandas un "Arēnā Rīga" būs skatāma dāmu finālspēle.

 

14. aprīlis, "Arēna Rīga"
13.15 Finālspēle sievietēm
16.15 Spēle par 3. vietu vīriešiem
19.15 Finālspēle vīriešiem

 

ELVI florbola līgas Superfināls - tās būs ne tikai trīs aizraujošas un spraigas spēles, bet arī līdzjutējus izklaidējošs šovs ar dīdžeju, mūziķu, karsējmeiteņu priekšnesumiem un citiem pārsteigumiem.

 

Biļetes uz ELVI florbola līgas Superfinālu meklē šeit.

SF
JUGLASCIEMS