Februāra labākais spēlētājs 2. līgā - Barkovskis

12.03.2018

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi februāra mēneša labāko spēlētāju Latvijas čempionāta vīriešu 2. līgā – par tādu atzīts komandas "SC Mēmele/Code" uzbrucējs Aivis Barkovskis. Balva laureātam tiks pasniegta sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

Florbola komanda "SC Mēmele/Code" ar Aivi Barkovski sastāvā februārī aizvadīja piecas spēles, gūstot tikpat daudz uzvaru. Zemgaliešu komanda savā laukumā ar 9:8 pārspēja "Jūrmalu" (Barkovskim četri goli un labākā spēlētāja balva), viesos ar 11:8 uzvarēja "Vārmi" (Barkovskim 4 (1+3) punkti), un ar 7:4 - "Jūrmalu" (Barkovskim vēlreiz četri vārtu guvumi). Savā laukumā "SC Mēmele/Code" ar 7:4 pieveica Rīgas FK "NND" (Barkovskim viena rezultatīva piespēle), bet viesos ar 8:6 uzvarēja komandu "Talsu NSS/Zerorisk" (Barkovskim četras rezultatīvas piespēles).

 

"SC Mēmele/Code" regulāro turnīru noslēdza ar 46 punktiem kā Rietumu grupas uzvarētāja. Šomēnes Barkovska komanda jau aizvadījusi ceturtdaļfināla spēles, sērijā līdz divām uzvarām ar 2:1 pārspējot "Rēzeknes BJSS" florbolistus. Aivis Barkovskis, kurš piedalījies visās 24 spēlēs, sakrājis 87 (59+28) punktus un ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, bet visā līgā - trešais labākais punktu guvējs.

 

Mēneša labākie spēlētāji 2017./2018.g. sezonā

Mēnesis

Vīriešu 2. līga

Oktobris

Sandijs Kalniņš (FK Kalsnava)

Novembris

Kristers Tiltiņš (FK Tērvete)

Decembris

Toms Ēvalds (Leģions/Grobiņas novads)

Janvāris

Niklāvs Vingris (Aizkraukle/Koknese)

Februāris

Aivis Barkovskis (SC Mēmele/Code)

 

MY FLOORBALL

SF
JUGLASCIEMS