"Lekringam" savā laukumā pirmā uzvara pār "Rubeni"

03.03.2018

lekrings_sesi17.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sērijā pirmo panākumu guvusi Cēsu "Lekrings", kas šovakar savā laukumā ar 7:3 uzvarēja Kocēnu "Rubeni", sērijā panākot 1:2. Labākā spēlētāja balvu cēsnieku rindās saņēma divu vārtu autors Gints Bērtulis.

 

Kocēnu "Rubene" sēriju pret Cēsu "Lekringu" bija sākusi ar divām samērā pārliecinošām uzvarām savā laukumā (7:2 un 10:5). Nevarēja būt divu domu, ka šovakar kocēnieši ļoti gribēja tikt pie trešā panākuma, bet pret to iebilda cēsnieki, kuriem bija savi plāni. Jau 5. minūtē "Lekringam" bija iespēja izvirzīties vadībā, realizējot soda metienu. Lauris Zaicevs bija precīzs - 1:0. 11. minūtē kovēnietis Mārtiņš Zelčs atjaunoja neizšķirtu rezultātu (1:1), tomēr pēc pirmā perioda atkal vadībā Cēsu komanda, turklāt - ar divu vārtu pārsvaru (3:1). Otrās trešdaļas laikā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem (4:2), bet pēdējā periodā "Lekrings" iemeta vēl trīs golus, kamēr "Rubene" tikai vienus. Cēsu komanda varēja svinēt uzvaru ar 7:3, rezultāts sērijā - 1:2.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīts divu vārtu autors Gints Bērtulis. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja viņa komandas biedri Lauris Zaicevs un Pēteris Trekše. Labākā spēlētāja balvu Kocēnu komandā saņēma Atis Stepāns, kura kontā viena rezultatīva piespēle. Rīt turpat Cēsīs abas komandas aizvadīs savas sērijas ceturto maču.

 

Videointervijas: ŠEIT


JUGLASCIEMS