"Rubene" regulāro turnīru noslēdz ar rekorduzvaru pār "Lekringu"

03.03.2018

rubenes_017.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm pašreizējā čempione "Rubene" (Kocēni) regulārā turnīra pēdējā spēlē savā laukumā ar 19:3 sagrāva Cēsu "Lekringu". Rezultatīvākā starp kocēnietēm ar 6 (4+2) punktiem bija Lība Daija Mikova.

 

Kocēnos notikušajai spēlei starp vietējo "Rubeni" un Cēsu "Lekringu" turnīra tabulas ziņā nekādas nozīmes nebija, jo kocēnietes jau pirms tam bija sev nodrošinājušas pirmo vietu, bet debitantes cēsnieces nekādi nevarēja pamest pēdējo vietu. Mača favorītes, protams, bija mājinieces, kuras iepriekšējos trijos mačos pārspēja Cēsu komandu ar 14:1, 11:1 un 8:0. Arī šīsdienas spēli "Rubene" sāka ļoti pārliecinoši - jau 2. minūtē Simona Grāpēna atklāja rezultātu (1:0), bet pēc pirmā perioda mājinieces atradās vadībā ar 8:0. Otrajā trešdaļā Kocēnu florbolistes guva vēl septiņus vārtus (15:0). Tikai pēdējā perioda sākumā iemesls līksmei bija arī cēsniecēm, kad ar vārtu guvumu izcēlās Klinta Mārtiņjēkaba (1:15). Galarezultātā "Rubene" uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši, uzstādot šīs sezonas rezultativitātes rekordu - 19:3.

 

Labākās spēlētājas balva uzvarētāju rindās tika pasniegta Lībai Daijai Mikovai, kura ar 6 (4+2) punktiem bija rezultatīvākā. Pa četriem punktiem guva Liene Adamane un Juta Muravska, bet pa trim - Jūlija Rozīte, Laura Gaugere, Evita Rudzīte un Simona Grāpēna. Par labāko starp cēsniecēm atzina Madaru Akmentiņu, kura izcēlās ar divām rezulatīvām piespēlēm, Klintas Mārtiņjēkabas kontā divi goli.


SF
JUGLASCIEMS