"Lielvārde/Fat Pipe" gūst pirmo uzvaru sērijā pret "Pārgauju"

03.03.2018

lielvarde_mihailovskis.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem regulārā turnīra uzvarētāja "Lielvārde/Fat Pipe" tikai ceturtdaļfināla sērijas trešajā mačā guva pirmo panākumu, šodien Cēsu sporta kompleksā pieveicot Stalbes "Pārgauju" ar 8:4. Rezultatīvākais starp lielvārdiešiem ar 4 (3+1) punktiem bija Sandis Mihailovskis.

 

"Lielvārde/Fat Pipe", lai arī uzvarēja regulārajā turnīrā, izslēgšanas spēlēs iegūstot sava laukuma priekšrocības, ceturtdaļfināla sēriju pret Stalbes "Pārgauju", kas ieņēma tikai 8. vietu, sāka ļoti nepārliecinoši, Lielvārdes novada sporta centrā piedzīvojot divus zaudējumus - 3:6 un 2:4. Ņemot vērā, ka sērija turpinās līdz vienas komandas četrām uzvarām, lielvārdiešu situācija bija kļuvusi vairāk nekā nepatīkama. Cēsu sporta kompleksā, ko par savu mājas spēļu vietu izvēlējušies stalbieši, sērijas trešā mača rezultātu pēc sešās nospēlētām minūtēm ar precīzu metienu atklāja lielvārdietis Mariss Giņko - 1:0. Lai arī perioda vidū mājinieks Oskars Balodis atjaunoja neizšķirtu (1:1), pēc pirmā perioda viesiem bija triju vārtu pārsvars - 4:1. Otrās trešdaļas sākumā, kad Lielvārdes komandas uzbrucējs Sandris Virsnītis panāca jau 5:1, "Pārgaujas" vadība nolēma veikt vārtsarga maiņu. Līdz otrajam pārtraukumam rezultāts vairs nemainījās. Pēdējā perioda sākuma pa golam iemeta stalbieši Oskars Balodis un Artūrs Jurševskis, atjaunojot intrigu (3:5), tomēr atlikušajā laikā pārliecinošāk darbojās viesi, kas guva trīs vārtus pēc kārtas, svinot pirmo uzvaru sērijā - 8:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Jānis Salcevičs, kurš atvairīja 28 no 32 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 4 (3+1) punktiem bija Sandis Mihailovskis, bet pa trim punktiem Sandra Virsnīša un Rūda Žukeļa kontā. Par labāko starp stalbiešiem atzina vienu vārtu autoru Artūru Jurševski, bet rezultatīvākais ar diviem goliem bija Oskars Balodis. Jāpiebilst, ka šajā spēlē netika piešķirts neviens noraidījums. Sērijā līdz četrām uzvarām vadībā joprojām ir Stalbes "Pārgauja" (2:1), ceturtā spēle notiks rīt - turpat Cēsīs.

 

Videointervijas: ŠEIT

 

"SK Pārgauja" - "Lielvārde/Fat Pipe" 4:8 (1:4, 0:1, 3:3), sērijā 2:1

Metienu attiecība:

32:33 (11:17, 8:6, 13:10)

Rezultatīvākie:

"SK Pārgauja" - Oskars Balodis 2 (2+0), Ingus Laiviņš 2 (0+2), Artūrs Jurševskis 1 (1+0), Olafs Zvīnis 1 (1+0), Lauris Ābols 1 (0+1).

"Lielvārde/Fat Pipe" - Sandis Mihailovskis 4 (3+1), Sandris Virsnītis 3 (2+1), Rūdis Žukelis 3 (1+2), Ervīns Torsters 2 (0+2), Niks Blumfelds 1 (1+0), Mariss Giņko 1 (1+0), Henrijs Uzraugs 1 (1+0).

SF
JUGLASCIEMS