21. janvārī Rīgas derbijs - "LU/FS Masters" pret "Rīga Rockets"

19.01.2018

lu_rockets.jpg

Svētdien, 21.janvārī, pulksten 15.00 Elektrum Olimpiskajā centrā, Rīgā, tiks aizvadīta Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas spēle starp kopvērtējuma līderi "Latvijas Universitāte/FS Masters" un citu Rīgas klubu - FBK "Rīga Rockets". Šīs spēles apmeklētājus sagaida konkursi, DJ mūzika, karsējmeiteņu priekšnesumi un pat bezmaksas biļetes uz basketbolu!

 

Latvijas čempionāta vīriešu 1. līgas spēle starp abiem Rīgas klubiem "Latvijas Universitāte/FS Masters" un FBK ,"Rīga Rockets" šosezon vērtējamā kā nozīmīgākais "Rīgas derbijs" florbolā, tiesa, abas komandas regulārajā turnīrā tiksies tikai vienu reizi, jo priekšsacīkstes aizvadīja dažādās grupās. Ja "LU/FS Masters" ar 13 uzvarām 15 spēlēs ieņem līderes pozīcijas ne vien Austrumu grupā, bet arī visā 1. līgas turnīrā, tad "Rīga Rockets" ar astoņām uzvarām 15 mačos šobrīd aktīvi cīnās par vietu Rietumu grupas labāko četriniekā, kas "raķetēm" garantētu iespēju piedalīties izslēgšanas spēlēs. Šobrīd "Rīga Rockets" ieņem tieši 4. vietu, līdz ar to gaidāmais mačs papildus pašsaprotamajai derbija piegaršai būs ļoti nozīmīgs arī no turnīra tabulas viedokļa.

 

"Latvijas Universitātes sports" tieši gaidāmo mājas spēli organizēs ar līdz šim nebijuši daudzpusīgu iespēju piedāvājumu apmeklētājiem. Mača klātienes skatītājus ar krāšņiem priekšnesumiem priecēs LU karsējmeitenes, savukārt par muzikālo fonu rūpēsies Funky DJ Elegant. Spēles pārtraukumos līdzjutējus ar interesantiem konkursiem izklaidēs spēles mc, Ghetto TV seja Lauris Zalāns, savukārt visam tam klāt būs arī sarūpētā iespēja mača apmeklētājiem saņemt bezmaksas biļetes uz tajā pašā dienā sekojošo Latvijas Basketbola līgas 1. divīzijas spēli starp komandām "Latvijas Universitāte" un "Betsafe/Liepāja", kas turpat Elektrum OC sāksies pulksten 18.00. Jāpiebilst, ka ieeja uz florbola spēli apmeklētājiem būs bez maksas.

 

"Pārliecinošas uzvaras var iedzīt pašapmierinātībā un dažreiz pat zog motivāciju. Par to komandā runājam pirms un pēc katras spēles, it īpaši tad, kad esam guvuši drošas uzvaras. Tomēr gatavošanās gaidāmajai spēlei notiek jau pavisam citā noskaņojumā, jo pret principiālu pretinieku, vēl jo vairāk "Rīgas derbijā" katrs vēlas izcīnīt uzvaru. Katrs vēlas parādīt, kurš savā pilsētā ir labākais! Domāju, ka līdzjutēji redzēs aizraujošu spēli, turklāt atmosfēru vēl vairāk uzlabos "LU sporta" sarūpētās aktivitātes," pirms spēles stāsta "LU/FS Masters" komandas spēlētājs un kapteinis Kārlis Dārznieks.

 

Spēle starp "LU/FS Masters" un FBK "Rīga Rockets" svētdien, 21. janvārī, Elektrum OC sāksies pulksten 15:00. Skatītājiem ieeja bez maksas!

 

Šīs nedēļas nogalē Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgā notiks vēl septiņas spēles. Jau šovakar nūjas krustos FK "Saulkalne" un FK "Roja Rauda Print", "Impar Limbaži" un "RSU/Babīte", kā arī "Lielvārde/Fans" un "Ķekavas Bulldogs". Rīt, 20. janvārī spēkiem mērosies FBK "SĀC" ar "FK "Irlava/Avant" un FK "Madona" ar FK "JeNo", bet svētdien, 21. janvārī, tiksies "Impar Limbaži" ar "Lielvārde/Fans" un "RSU/Babīte" ar "Ķekavas Bulldogs". Visu spēļu kalendārs: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS