My Floorball balvas ieguvēji - Ankudinova un Ragovskis

19.01.2018

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi "MY FLOORBALL" mēneša labākos spēlētājus ELVI florbola līgā decembrī. Šo godu izpelnījušies komandas "Ķekavas Bulldogs" uzbrucēja Anna Ankudinova un "Talsu NSS/Krauzers" aizsargs Jānis Ragovskis. Balvas izcilniekiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

Ņemot vērā to, ka decembrī Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā notika pasaules čempionāts, ELVI florbola līgas sievietēm komanda "Ķekavas Bulldogs" ar Annu Ankudinovu uzbrukuma smailē pagājušajā mēnesī aizvadīja tikai vienu spēli, kurā, spēlējot izbraukumā, ar 9:3 sakāva Cēsu "Lekringu". Ķekaviešu uzbrukuma līdere Ankudinova šajā mačā bija viena no rezultatīvākajām savā komandā, gūstot 3 (2+1) punktus. Šīs sezonas laikā Annas Ankudinovas kontā jau 23 (15+8) punkti, kas sakrāti desmit spēlēs. Savā komandā viņa ir rezultatīvākā, bet visā līgā - ceturtā labākā punktu guvēja. Komanda "Ķekavas Bulldogs" ar desmit mačos izcīnītiem punktiem turnīra tabulā ieņem 4. vietu. Anna Latvijas izlases sastāvā piedalījās Slovākijā notikušā pasaules čempionāta finālturnīrā, kur divās spēlēs tika atzīta par labāko mūsu valstsvienības sastāvā.

 

Komanda "Talsu NSS/Krauzers" ar Jānis Ragovski aizsardzībā decembrī piedalījās trijās spēlēs, visās gūstot uzvaru. Talsinieki savā laukumā ar 7:3 pieveica "Ogres Vilkus" (Ragovskim 4 (3+1) punkti un labākā spēlētāja balva) un ar 11:4 sakāva Kocēnu "Rubeni" (Ragovskim 6 (3+3) punkti), kā arī viesos ar 7:4 uzvarēja Stalbes "Pārgauju". Ragovskis šosezon laukumā devies 16 spēlēs, gūstot 30 (16+14) punktus, un savā komandā ir otrais rezultatīvākais. "Talsu NSS/Krauzers" ar 19 mačos izcīnītiem 27 punktiem turnīra tabulā ieņem 7. vietu. Jānis Ragovskis ir iekļauts Latvijas izlases sastāvā, lai no 30. janvāra līdz 3. februārim piedalītos pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kas notiks Valmierā.

 

MY FLOORBALL balvas ieguvēji 2017./2018.g. sezonā

MĒNESIS

ELVI FL sievietēm

ELVI FL vīriešiem

Septembris

Lība Daija Mikova (Rubene)

Pāvels Semjonovs (EMU SK)

Oktobris

Paula Egle (NND Rīga)

Toms Akmeņlauks (Lielvārde/Fat Pipe)

Novembris

Santa Torstere (NND Rīga)

Kaspars Šķēls (Betsafe/Ulbroka)

Decembris

Anna Ankudinova (Ķekavas Bulldogs)

Jānis Ragovskis (Talsu/NSS Krauzers)

 

MY FLOORBALL

JUGLASCIEMS