"Valmiera" viesos salauž "Bauskas" pretestību un revanšējas

17.12.2017

valmiera_17_18.jpg

FBK "Valmiera" šovakar viesojās pie "Bauskas", kur spēles otrajā periodā salauza mājinieku pretestību, ar 13:7 revanšējoties baušķeniekiem par turnīra pirmajā aplī piedzīvoto zaudējumu. Rezultatīvākais starp valmieriešiem ar 4 (3+1) punktiem bija Gatis Liepiņš.

 

"Valmiera" šo sezonu sāka ļoti pārliecinoši, pirmajās septiņās spēles izcīnot sešas uzvaras, bet vienīgo zaudējumu piedzīvojot savā laukumā mačā pret "Bausku" - 4:6. Šovakar valmierieši devās uz Bausku, lai revanšētos saviem pāridarītājiem. Bauskas komanda gan nebija noskaņota tā vienkārši padoties - jau 2. minūtē rezultātu atklāja mājinieks Ģirts Laugalis (1:0). Tad trīs vārtus pēc kārtas iemeta valmierieši Aigars Belasovs, Gatis Liepiņš un Daniels Urbanovičs, izvirzot savu komandu vadībā ar 3:1. Pēc pirmā perioda viesiem tikai vienu vārtu pārsvars (3:2), bet 25. minūtē baušķenieks Toms Rozentāls atjaunoja neizšķirtu rezultātu - 3:3. Līdz otrajam pārtraukumam "Valmiera" atguva vadību ar 5:3, bet pēdējā trešdaļā sameta laukuma saimnieku vārtos vēl astoņas bumbiņas, savos ielaižot tikai četras - 13:7.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Gatis Liepiņš, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Pa trim punktiem guva Mārtiņš Broks un Ivo Balodis, divus golus iemeta Lauris Alvis Stiprais, bet pa 2 (1+1) punktiem savāca Aigars Belasovs, Kristiāns Kalniņš, Artis Jansons un Daniels Urbanovičs. Par labāko starp baušķeniekiem atzina vienu vārtu autoru Uģi Ritvaru Jirgensonu, pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Ģirts Laugalis un Pēteris Zeltiņš, bet rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Toms Niedre. FBK "Valmiera" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ar 29 punktiem ieņem 4. vietu. "Bauskai" šobrīd 17 punktu un 9. vieta.

SF
JUGLASCIEMS