"Ķekava" vēlreiz sakauj Igaunijas čempionus

16.12.2017

kekava_j17.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem ļoti pārliecinošu uzvaru izcīnījusi "Ķekava", kas šovakar Tartu ar 10:4 sagrāva Igaunijas čempionvienību "EMU SK". Ar 4 (2+2) punktiem ķekaviešu rindās izcēlās Endijs Kleistrovs.

 

"Ķekavas" florbolisti savu šīs sezonas pārliecinošāko uzvaru guvuši pār Igaunijas čempioni "EMU SK", ko Ķekavā sagrāva ar 14:5. Šovakar ķekavieši devās uz atbildes spēli Tartu. Pirmajā periodā pēc Jāņa Tolmaņa un Aleksandra Petrova precīziem metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās laukuma saimnieki. Toties otrās trešdaļas pirmajā pusē sākās pamatīga viesu ofensīva - pa golam iemeta Edžus Bunka, Ēriks Akulovs, Henrijs Uzraugs, Klāvs Jansons un Endijs Kleistrovs, izvirzot "Ķekavu" vadībā ar 5:2. Pēc otrā perioda ķekaviešiem bija divu vārtu pārsvars (5:3), bet visā spēlē vēl viens pārliecinošs panākums - 10:4.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts Endijs Kleistrovs, kurš ar 4 (2+2) punktiem bija rezultatīvākais. Pa trim punktiem viņa komandas labā guva Klāvs Jansons, Henrijs Uzraugs, Edžus Bunka un Ēriks Akulovs. Labākā spēlētāja balvu "EMU SK" rindās saņēma Svens Ūe, kura kontā viens vārtu guvums, 2 (1+1) punkti viņa komandas biedram Pāvelam Semjonovam. "Ķekava" Tartu izcīnīja trīs punktus, bet kopā ķekaviešiem tagad jau 21 punkts un 6. vieta turnīra tabulā. "EMU SK" kontā 18 punktu un 8. vieta.

SF
JUGLASCIEMS