"Ķekavas Bulldogs" Cēsīs atgriežas uz uzvaru takas

16.12.2017

bulldogs_vancane.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm komanda "Ķekavas Bulldogs", kas bija piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas, šodien viesojās Cēsīs pie "Lekringa", kur svinēja pārliecinošu panākumu ar 9:3. Pa trim punktiem uzvarētāju labā guva Anna Ankudinova, Līga Vancāne un Kristiāna Grāvīte.

 

"Ķekavas Bulldogs" ar Virslīgas debitanti "Lekrings" tikās jau trešo reizi. Pirmajā mačā, kas notika Ķekavā, ķekavietes bija pārākas ar 9:2, bet Cēsīs uzvarēja ar 8:5. Šīsdienas spēles rezultātu 11. minūtē atklāja cēsnieces Džeinas Eglītes personā (1:0), bet vadībā mājinieces atradās mazāk nekā trīs minūtes, jo viešņa Sintija Miļuna drīz vien atjaunoja neizšķirtu - 1:1. Otrajā trešdaļā ķekavietes 20 sekunžu laikā guva vēl divus vārtus, pirmo reizi izvirzoties vadībā (2:0), bet pēdējā periodā sabēra mājinieču vārtos sešas bumbiņas, sagādājot viņām sakāvi ar 9:3.

 

Par labāko starp uzvarētājām atzina Kristiānu Grāvīti, kurai 3 (1+2) punkti. Tieši tikpat punktu arī Līgai Vancānei, bet Anna Ankudinova guva 3 (2+1) punktus. Ar diviem goliem izcēlās Edīte Ozoliņa, bet Andas Lužas kontā 2 (1+1) punkti. Labākās spēlētājas balvu Cēsu komandā saņēma Elīna Tauriņa, kura ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās, Klintai Mārtiņjēkabai 2 (1+1) punkti. "Ķekavas Bulldogs" pēc šī panākuma turnīra tabulā ir 12 punktu un 4. vieta, bet "Lekrings" joprojām bez punktiem.

JUGLASCIEMS