Mēneša spēlētājs 2. līgā - kalsnavietis Sandijs Kalniņš

14.11.2017

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta vīriešu 2. līgas mēneša labāko spēlētāju oktobrī – šo titulu izpelnījies FK "Kalsnava" uzbrucējs Sandijs Kalniņš. Balva laureātam tiks pasniegta sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

Florbola komanda FK "Kalsnava" ar Sandiju Kalniņu uzbrukuma smailē pagājušajā mēnesī piedalījās piecās spēlēs, gūstot četras uzvaras. Kalsnavieši viesos ar 6:11 atzina "Aizkraukles/Kokneses" pārākumu, savā laukumā ar 16:11 uzvarēja "Valku" (Kalniņam 5 (4+1) punkti), viesos ar 8:5 pārspēja "Pēdu nav", savā laukumā ar 11:6 pieveica "Rēzeknes BJSS" (Kalniņam 3 (1+2) punkti), kā arī ar 11:10 pārspēja "SK Coyote" (Kalniņam 5 (3+2) punkti).

 

Līdz šim kalsnavieši astoņās spēlēs guvuši 21 punktu un Austrumu grupas turnīra tabulā ieņem 2. vietu. Kalniņš piedalījies septiņās, spēlēs, kurās guvis 18 vārtus un izdarījis desmit rezultatīvas piespēles. Ar 28 punktiem Sandis Kalniņš savā komandā ir pats rezultatīvākais, bet visā līgā - ceturtais labākais punktu guvējs.

 

Mēneša labākie spēlētāji 2017./2018.g. sezonā

Mēnesis

Vīriešu 2. līga

Oktobris

Sandijs Kalniņš (FK Kalsnava)

 

MY FLOORBALL

SF
JUGLASCIEMS