"Lekringa" sestā uzvara pēc kārtās - pār talsiniekiem

12.11.2017

lekrings_vj17.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem sesto panākumu pēc kārtas guvusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar savā laukumā ar 7:3 uzvarēja "Talsu NSS/Krauzera" florbolistus. Uzvarētāju sastāvā labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs Markuss Plūdums.

 

Sezonu neveiksmīgi sākusi Cēsu komanda "Lekrings", kas to bija turpinājusi ar piecām uzvarām pēc kārtas, šovakar savā laukumā uzņēma "Talsu NSS/Krauzeru", kas tikai vakar Kocēnos pagarinājumā ar 6:5 pārspēja Igaunijas čempionvienību "EMU SK". Rezultātu jau 4. minūtē atklāja mājinieki, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Kaspars Lisovskis - 1:0. 17. minūtē talsinieks Jānis Ragovskis panāca izlīdzinājumu (1:1), tomēr pēc pirmā perioda minimāls pārsvars bija "Lekringam" - 2:1. Arī pēc otrās trešdaļas vienu vārtu pārsvars bija Cēsu komandai (4:3), bet pēdējā periodā mājinieki guva trīs bezatbildes vārtus un varēja svinēt jau sesto uzvaru pēc kārtas - 7:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Markuss Plūdums, kurš atvairīja 20 no 23 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā ar trim punktiem katram bija Lauris Zaicevs un Aleksandrs Abramovs, bet pa 2 (1+1) punktiem savāca Gints Bērtulis un Kaspars Lisovskis. Cēsu "Lekrings" pēc šīs uzvaras ar 20 punktiem ieņem 5. vietu turnīra tabulā, bet "Talsu NSS/Krauzers" ar 12. punktiem atrodas vienu pozīciju zemāk.


SF
JUGLASCIEMS