Talsinieki zaudējumu sēriju pārtrauc pret "EMU SK"

11.11.2017

talsi_2017.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem pēc četriem zaudējumiem pēc kārtas pie uzvaras tikusi komanda "Talsu NSS/Krauzers", kas šovakar Kocēnu sporta namā papildlaikā ar 6:5 pārspēja Igaunijas čempionvienību "EMU SK". Uzvaras vārti Armanda Budreikas kontā.

 

"Talsu NSS/Krauzers" bija zaudējusi četras spēles pēc kārtas, turklāt kurzemnieku neveiksmju sērijā sākās ar piekāpšanos savā laukumā Tartu komandai "EMU SK" - 3:4. Šovakar talsinieki viesojās Kocēnu sporta namā, kas uz vienu spēli bija kļuvis par igauņu mājas laukumu. "Talsu NSS/Krauzers" maču sāka vareni - jau 7. minūtē pēc diviem precīziem Arta Raituma metieniem izvirzoties vadībā ar 2:0. "EMU SK" ļoti ātri attapās, jau līdz pirmajam pārtraukumam atbildot ar trim goliem un izvirzoties vadībā ar 3:2. Otrā trešdaļa pagāja sīvā cīņā un noslēdzās neizšķirti (5:5), bet pēdējā periodā abu komandu vārtsargi palika nepārspēti - 5:5. Toties jau pirmajā pagarinājuma minūtē līksmot varēja talsinieki, jo Mareka Stančika piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta Armands Budreika - 6:5.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma izšķirošo vārtu autors Armands Budreika, kuram šajā mačā 2 (1+1) punkti. Tieši tikpat daudz punktu arī Tomam Bitmanim, bet Artis Raitums izcēlās ar diviem goliem. Par labāko komandā "EMU SK" sastāvā atzina Simonu Georgu Mahlu, kura kontā 3 (2+1) punkti. Pāvelam Semjonovam trīs rezultatīvas piespēles, bet divus golus iemeta Jānis Tolmanis. Pēc šīs uzvara "Talsu NSS/Krauzers" ar 12 punktiem pakāpās uz 6.vietu. Arī "EMU SK" tagad ir tieši 12 punkti, bet tikai 8.vieta.

SF
JUGLASCIEMS