"Vilkiem" kārtējā uzslava un zaudējums "Rubenei"

15.10.2017

rubene_cepure17.jpg

ELVI florbola līgas debitante "Ogres Vilki" liek nervozēt visām turnīra līderēm pēc kārtas, tomēr pie pirmajiem punktiem joprojām netiek. Šovakar ogrēnieši savā laukumā spraigā cīņā tikai ar 7:9 piekāpās Kocēnu "Rubenei", uzvarētāju rindās ar piecām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ingars Matisons.

 

Virslīgas debitante "Ogres Vilki" arvien labāk iejūtas augstākajā sabiedrībā, ar jebkuru pretinieci cīnoties kā līdzīga ar līdzīgu, tikai pie pirmajiem punktiem ogrēniešiem vēl nav izdevies tikt. Šovakar viņi savā laukumā uzņēma Kocēnu "Rubeni", kas šajā sezonā nopietni vismaz pagaidām cer uz vietu labāko četriniekā. Spēles rezultātu jau pirmās minūtes vidū atklāja kocēnietis Dāvis Zēmelis (1:0), bet 3. minūtē ar precīzu metienu atbildēja ogrēnietis Kārlis Krastiņš - 1:1. Pēc pirmā perioda minimāls pārsvars bija viesiem - 3:2. Otrās trešdaļas vidū viesiem izdevās iemest četrus golus pēc kārtas, veicot būtisku izrāvienu (8:3). Pirms pēdējā perioda "Rubenei" bija četru vārtu handikaps - 8:4. 42. minūtē kocēnietis Ritvars Bērziņš panāca jau 9:5, bet tad viesu uzbrukums burtiski noslāpa, toties "vilki" sajuta asiņu garšu. Pēdējās trešdaļas vidū ogrēnieši guva trīs vārtus pēc kārtas, atjaunojot intrigu - 7:9. Lai arī līdz pamatlaika beigām vēl bija desmit minūtes laika, Kocēnu komandas aizsardzība palika nepārspēta - "Rubene" varēja svinēt uzvaru ar 9:7.

 

Par labāko starp uzvarētājiem tika atzīts Reinis Mirkšs, kuram šajā mačā divi goli. Divi vārtu guvumi arī Ritvaram Bērziņam, bet Matīss Celms izcēlās ar savu pirmo "hat-trick" Virslīgā. Rezultatīvākais ar piecām piespēlēm bija Ingars Matisons. Labākā spēlētāja balvu Ogres komandā saņēma Kārlis Krastiņš, kuram, tāpat kā Markusam Januševskim, divi goli. Rezultatīvākais ar trim piespēlēm bija Edgars Birkenfelds. "Ogres Vilki" joprojām bez punktiem un turnīra tabulas pēdējā vietā, bet "Rubenei" nu jau 14 punktu un atgūta ceturtā pozīcija.

 

FK "Ogres Vilki" - "Rubene" 7:9 (2:3, 2:5, 3:1)

Metienu attiecība:

26:27 (10:11, 7:12, 9:4)

Rezultatīvākie:

FK "Ogres Vilki" - Edgars Birkenfelds 3 (0+3), Kārlis Krastiņš 2 (2+0), Markuss Januševskis 2 (2+0), Elvijs Jankovskis 2 (0+2), Toms Rislings 1 (1+0), Mārtiņš Ansons 1 (1+0), Edvards Mucenieks 1 (1+0), Mareks Šaicāns 1 (0+1).

"Rubene" - Ingars Matisons 5 (0+5), Matīss Celms 3 (3+0), Ritvars Bērziņš 2 (2+0), Reinis Mirkšs 2 (2+0), Dāvis Zēmelis 1 (1+0), Atis Stepāns 1 (1+0), Juris Zilberts 1 (0+1).


SF
JUGLASCIEMS