Starta šāvienu gaida vīriešu 1. līga

22.09.2017

Tieši pirms nedēļas ar ELVI florbola līgas spēlēm sākās Latvijas čempionāts florbolā, bet šovakar ar maču Salaspilī starp FK "Saulkalne" un Cēsu "Lekrings 1" startēs vīriešu 1. līgas turnīrs. Rīt, 23. septembrī, tiks aizvadītas vēl četras spēles, kas notiks Kocēnos, Rīgā, Rojā un Madonā.

 

Savu dalību Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgā šosezon apstiprinājušas 15 komandas (par divām vairāk nekā pērn), kas pārstāv gan galvaspilsētu Rīgu, gan arī trīs no četriem reģioniem - Vidzemi, Zemgali un Kurzemi. Ierindā ir gan līgas pašreizējā čempione "RSU/Babīte", gan arī vicečempione - FK "JeNo" (Jelgavas novads). Nav tikai bronzas medaļnieces FK "Ogres Vilki", kas jau pāgājušaj';a piektdienā debitēja ELVI florbola līgā. Piecas komandas ir ELVI florbola līgas vīriešiem fārmklubi - "Lielvārde/Fans", "Ķekavas Bulldogs", Cēsu "Lekrings 1", Rīgas "Latvijas Universitāte/FS Masters" un Kocēnu "Rubene-1". Līgā ir arī trīs jaunpienācējas - FBK "SĀC", "Ķekavas Bulldogs" un "Impar Limbaži".

 

15 komandas sadalītas divās grupās - Austrumu un Rietumu. Austrumu grupā spēlēs "Lielvārde/Fans", "Impar Limbaži", FBK "SĀC", "Lekrings 1", FK "Saulkalne", FK "Madona", "Rubene-1" un "Latvijas Universitāte/FS Masters". Rietumu grupā - FBK "Rīga Rockets", "Ķekavas Bulldogs", "RSU/Babīte", "Irlava/Avant", FK "Kuldīga/KNSS", FK "Roja Rauda Print" un FK "Jeno".

 

Spēļu kalendārs: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS