Aicina pieteikties "A.Raituma florbola skolas" nometnēm

20.09.2017

arfslfs.jpg

"Arta Raituma florbola skola" ir florbola nometne, kas pulcēs spēlētājus, kuru mērķis ir celt savu meistarību, lai kļūtu konkurētspējīgi ne tikai Latvijas florbola laukumos, bet arī lai sevi pierādītu otrpus Baltijas jūrai. Florbola nometne jaunos spēlētājus gaidīs divas reizes gadā - ziemā un vasarā.

 

Florbola nometnē jaunajiem florbolistiem vēl meistarīgākiem palīdzēs kļūt Mārtiņš Maķevics, kuru Latvijas Florbola savienība trīs reizes atzinusi par labāko jaunatnes treneri valstī un kurš ar saviem audzēkņiem sasniedzis visu iespējamo un neiespējamo. Kā mest, kā tikt līdz brīvam metienam un, kas vēl svarīgāk, kā gūt vārtus, jums mācīs un ar saviem uzbrucēja noslēpumiem dalīsies Toms Bitmanis, kurš divas reizes kļuvis par Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju, bet pērn izmēģināja spēkus arī Zviedrijā, kur cīnījās plecu pie pleca ar pasaules labāko florbolistu Kimu Nilsonu. Somijas elites līgas kluba "Steelers" aizsargs un Latvijas izlases kandidāts Andris Blumbahs, kurš Latvijas čempionāta vīriešu Virslīgā paspējis izcīnīt jau piecas medaļas, rūpēsies par jauno florbolistu nūjas tehnikas un piespēļu pilnveidošanu un bagātināšanu. Par spēlētāju fizisko sagatavotību un traumu profilaksi atbildīga būs fizioterapeite Santa Matroze, kura zina, kas nepieciešams, lai florbolisti varētu ne tikai skriet, bet arī spētu atjaunot spēkus un sportā saglabātu ilggadību.

 

Nometnes patrons Artis Raitums ne tikai pierādījis sevi Latvijā, izcīnot visa kaluma medaļas un dažādus individuālos titulus, bet arī Somijā, kur veiksmīgi darbojās gan kā treneris, gan kā spēlētājs. Artis zina, ko nozīmē spēlēt "TOP" līmenī un kādas īpašības ir nepieciešamas spēlētājiem, lai tajā nokļūtu. Artis strādās pie tā, lai nometnes dalībnieki iemācītos būt maksimāli bīstami katrā spēles epizodē un izmantotu katru mazāko iespēju un pretinieku kļūdu, lai gūtu vārtus un atnestu savai komandai uzvaru.

 

Kad un kur?

"Arta Raituma florbola skolas" nometne divas reizes gadā notiks Talsu sporta hallē - ziemā no 03.01.2018 līdz 06.01.2018., bet vasarā no 09.07.2018. līdz 14.07.2018.

 

Nometnes programma

Nometnē katru dienu notiks četri 1:20 h ilgi treniņi, kā arī dažādas ar florbolu nesaistītas aktivitātes - sporta spēles un pasākumi brīvā dabā, pārrunas ar treneriem u.c.

 

Kas var piedalīties?

Nometnē tiek uzņemti zēni un meitenes no 9 līdz 18 gadu vecumam.

 

Nometnes dalības maksa

Ziemas nometnes dalības maksa - 105 EUR, cenā iekļauta dzīvošana viesnīcā "Talsi", ēdināšana četras reizes dienā, nometnes dalībnieka T-krekls ar uzvārdu un spēlētāja numuru. Vasaras nometnes dalības maksa 160 EUR, cenā iekļauta dzīvošana viesnīcā "Talsi", ēdināšana četras reizes dienā, nometnes dalībnieka T-krekls ar uzvārdu un spēlētāja numuru.

 

Pieteikšanās

Pieteikumus ziemas nometnei pieņems līdz 01.12.2017, bet pieteikumus vasaras nometnei - līdz 09.06.2018. Lai pieteiktos nometnei, nepieciešamas aizpildīt pieteikuma anketu (ŠEIT), pēc kuras aizpildīšanas e-pastā saņemsiet nometnes dalībnieka aptaujas lapu, kā arī rēķinu par depozīta maksu 40 EUR apmērā. Pirms nometnes ar katra dalībnieka vecākiem vai aizbildņiem tiks slēgts rakstisks līgums.

 

Ko vēl mēs piedāvājam?

Mums tiešām rūp mūsu florbola nākotne un jūsu izaugsme. Tāpēc piedāvāsim ne tikai sadarbību nometnes laikā, bet arī sniegsim rekomendācijas un konsultēsim par jūs interesējošajiem jautājumiem pēc nometnes. Ja nepieciešams, palīdzēsim ar kontaktiem, ja būsiet pietiekoši spējīgs un mērķtiecīgs, lai spēlētāja karjeru turpinātu ārzemēs.

 

JUGLASCIEMS