15. augustā Grīziņkalnā notiks "Ghetto Floorball Shootout"

12.08.2017

20773681_1488497281209355_1386933008_o.jpg

Lai arī "Ghetto Floorball" superfināls ir veiksmīgi aizvadīts, ar to florbols šovasar Grīziņkalnā vēl nebeigsies. Jau nākamajā otrdienā, 15.augustā, tur notiks šīs vasaras noslēdzošais "Ghetto Floorball" turnīrs, kura laikā tiks aizvadītas viens pret vienu izgājienu jeb bullīšu sacensības "Ghetto Floorball Shootout". Iepriekš pieteikšanās - līdz 14. augusta vakaram.

 

"Ghetto Floorball Shootout" ir viens pret vienu florbola izgājienu turnīrs, savstarpēji sacenšoties komandām ar vārtsargiem. Formāts paredz, ka bullīšu sērijās piedalīsies komanda pret komandu, kurās katrā sastāvu veidos trīs laukuma spēlētāji un vārtsargs. Labākās komandas pēc apakšgrupu spēlēm turpinās cīņu izslēgšanas mačos, savukārt pašas meistarīgākās tiks atalgotas ar vērtīgām balvām no atbalstītājiem, kā arī naudas balvu. Dalība turnīrā būs 10 eiro no komandas ("Ghetto Games" licences nav obligātas), taču pilnīgi visa dalības maksa tiks turnīra laureātiem – 50% pirmajai vietai, 30% otrajai vietai un 20% trešajai vietai. Līdz ar to darbosies princips: jo vairāk komandu, jo lielāka naudas balva! Jāpiebilst, ka uz "Ghetto Floorball Shootout" tiks pieaicināts florbola tiesnesis, kā arī Grīziņkalna asfaltu klās speciālais grīdas segums.

 

Pieteikšanās "Ghetto Floorball Shootout" ilgs līdz 14. augusta vakaram, komandas sastāvu sūtot uz e-pasta adresi floorballghetto@gmail.com.

 

Paralēli tam risināsies arī noslēdzošie "Ghetto Floorball" turnīri trīs pret trīs divās grupās – U13 un Pamata grupā. Dalības maksa un nosacījumi attiecībā uz spēlētāju licencēm ir nemainīgi (6 EUR no komandas U13 grupā, savukārt Pamata grupā 10 EUR, kā arī visiem spēlētājiem ir jābūt licencēm). Arī šoreiz labākie no labākajiem saņems "Ghetto Floorball" atbalstītāju sarūpētas balvas, no kurām par vērtīgāko jau tradicionāli rūpēsies sporta preču veikals "Sportapunkts".

 

Reģistrācija U13 un Pamata grupās, kā arī dalības apstiprināšana "Ghetto Floorball Shootout" turnīrā sāksies pulksten 17.00, savukārt turnīru sākums - pulksten 18.00.

 

Informāciju sagatavoja: Kārlis Dārznieks

SF
JUGLASCIEMS