Florbola turnīrā cīņas par medaļām, būs jauni čempioni

09.07.2017

58ec9660d2468_3721345446.jpg

Šodien Cēsīs noslēgsies Latvijas Jaunatnes olimpiāde. Izšķirošās cīņas aizvadīs arī jaunie florbolisti, pēc vakar notikušajām pusfināla spēlēm kļuva skaidrs, ka olimpiādē būs jauni čempioni - lielvārdieši vai talsinieki. Šodien izšķirošajām spēlēm varēs sekot līdzi ne tikai klātienē, bet arī portāla Sportacentrs.com interneta TV tiešraidēs.

 

Izšķirošo spēļu diena sāksies ar divām meiteņu turnīra spēlēm - pulksten 9.00 Cēsu sporta kompleksā nūjas krustos ķekavietes un cēsnieces, bet pulksten 10.45 - salaspilietes un kocēnietes. Meiteņu florbola turnīrs tiek aizvadīts pēc apļa sistēmas - katrai komandai tiekoties ar katru. Pēc divām spēļu dienām turnīra tabulas vadībā ar trim punktiem katrai atrodas Kocēnu un Ķekavas novada izlases, iemesto un ielaisto vārtu starpība šobrīd labāka kocēnietēm.

 

Puišu komandu spēles par olimpiādes medaļām sāksies pulksten 12.30, kad laukumā dosies līdzšinējie olimpiādes čempioni ķekavieši un stopiņieši, lai pacīnītos par bronzas godalgām. Pulksten 14.15 paredzēta olimpiādes florbola kulminācija jeb lielā finālspēle starp Lielvārdes un Talsu novada izlase. Jau pulksten 16.00 Cēsu pilsētas centrā notiks olimpiādes laureātu apbalvošana.

 

Spēļu kalendārs: ŠEIT

 

Visu spēļu tiešraides: ŠEIT

JUGLASCIEMS