Vecuma grupā U14 par čempioni kļūst "Lielvārde"

10.05.2017

florbols_u14.jpg

Maija pirmajā pusē tiek noskaidroti uzvarētāji Latvijas Bērnu un jauniešu čempionātā florbolā. Vecuma grupas U14 turnīrā čempionu kausu izcīnīja trenera Iļjas Nazarova vadītā komanda "Lielvārde", kas 7. maija vakarā Lielvārdes novada sporta centrā notikušajā finālspēlē ar 11:4 sakāva Ulbrokas "FS Masters/BT1".

 

Jaunie lielvārdieši visas izslēgšanas spēles aizvadīja ļoti pārliecinoši. Ceturtdaļfinālā Kocēnu "Rubene/KSS" tika sagrauta ar 18:0 un 17:1. Pusfinālā Lielvārdes komandai pretī stājās "Talsu NSS/Krauzers U14", kas tika pieveikta ar 11:2 un 8:3. Finālā paredzēta tikai viena spēle, tajā "Lielvārdes" puiši jau pirmajā periodā Ulbrokas "FS Masters/BT1" vārtos sabēra četras bumbiņas (4:1). Pēc otrās trešdaļas mājiniekiem bija četru vārtu pārsvars (7:3), bet visā mačā tika svinēta vairāk nekā pārliecinoša uzvara ar 11:4. Labākā spēlētāja balvu saņēma Armands Savins, bet rezultatīvākie bija Oskars Tutāns ar 6 (4+2) punktiem, Maikls Nazarovs ar 5 (1+4) punktiem un Armands Skulte ar trim goliem. Par labāko starp ulbrokiešiem atzina vienu vārtu autoru Reini Rudzīti.

 

Spēlē par bronzas medaļām "CPSS/Lekrings" (Cēsis) krustoja nūjas ar "Talsu NSS/Krauzers U14". Pirmajā periodā ar 1:0 vadībā izvirzījās cēsnieki, bet pēc otrās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts. Pēdējā periodā talsiniekiem izdevās iegūt divu vārtu pārsvaru (4:2). Lai arī Cēsu komanda izmisīgi centās atspēlēties, uzvaru ar 4:3 svinēja "Talsu NSS/Krauzers U14". Par labāko starp uzvarētājiem atzina triju vārtu autoru Marisu Bergmani. Labākā spēlētāja balvu Cēsu komandā saņēma Rihards Nils Zanders, kurš ar divām piespēlēm bija rezultatīvākais.

SF
JUGLASCIEMS