"Triobet/Ulbroka" nokārto formalitātes un uzvar regulārajā turnīrā

18.02.2017

ulbroka_br.jpg

Par ELVI florbola līgas vīriešiem regulārā turnīrā uzvarētāju pirmo reizi kļuvusi komanda "Triobet/Ulbroka", kas šovakar savā laukumā ar 9:4 sakāva priekšpēdējās vietas īpašnieci "Talsus/Irlavu". Savus pretiniekus ceturtdaļfinālā ulbrokieši uzzinās tikai rīt, kad par tiem kļūs Rīgas "Rockets" vai "Ķekavas" florbolisti.

 

"Triobet/Ulbroka" lieliski bija aizvadījusi regulāro turnīru, 21 spēlē izcīnot 17 uzvaras. Tomēr pirmo vietu turnīra tabulā ulbrokieši sev varēja nodrošināt tikai šodien, lai to izdarītu, viņiem savā laukumā bija jāiegūst vismaz viens punkts mačā ar komandu "Talsi/Irlava", kas ieņēma priekšpēdējo vietu. Jau pirmā perioda laikā pēc Jura Gribusta, Kristera Eglīša un Kārļa Jāņa Petrovska metieniem Ulbrokas komanda izvirzījās vadībā ar 3:0. 26.minūtē savu nulli no rezultātu tablo nodzēsa arī viesi, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Ričards Riekstiņš - 1:3. Lauzt spēles gaitu apvienotajai Talsu un Irlavas komandai gan nebija pa spēkam - pēc otrās trešdaļas "Triobet/Ulbroka" atradās vadībā ar 6:1, šo piecu vārtu pārsvaru ulbrokieši nosargāja arī pēdējā periodā, svinot pārliecinošu uzvaru ar 9:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vienu vārtu autors Kaspars Šķēls. Rezultatīvākais viņa ar "hat-trick" bija Kārlis Jānis Petrovskis, pa trim punktiem arī Kristera Eglīša un Artūra Jurševska kontā, bet Kārlis Bulāns sakrāja 2 (1+1) punktus. Labākā spēlētāja balvu viesu komandā saņēma Jānis Ragovskis, kurš ar diviem vārtu guvumiem bija arī rezultatīvākais. "Triobet/Ulbrokai", noslēdzot regulāro turnīru, tabulā ir 54 punkti un pirmā vieta. Savu pretinieci ceturtdaļfinālā ulbrokieši uzzinās tikai rīt, kad 8.vietu ieņems Rīgas "Rockets" vai "Ķekava".

 

Videointervijas: ŠEIT

JUGLASCIEMS