"Lekrings" sakauj "Bausku" un nodrošina sev 3. vietu

18.02.2017

lekrings_rajeckis.jpg

Trešo vietu ELVI florbola līgas vīriešiem regulārajā turnīrā izcīnījusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar savā laukumā ar 13:3 sagrāva pastarīti "Bausku". Izslēgšanas spēlēs cēsnieku pretiniece būs netālā kaimiņiene, bet tajā pašā laikā viena no principiālākajām sāncensēm - Stalbes "Pārgauja".

 

Titulētās Cēsu komandas "Lekrings" uzdevums šodien bija ļoti vienkāršs - savā laukumā jāuzvar turnīra pastarīte "Bauska", lai bez problēmām ieņemtu turnīra tabulā trešo vietu. Nebija pagājušas vēl ne desmit minūtes, kad pēc Ginta Bērtuļa, Edgara Baloža un Pētera Trekšes metieniem laukuma saimnieki izvirzījās vadībā ar 3:0. 18.minūtē ar precīzu raidījumu izcēlās baušķenieks Jānis Akmentiņš (1:3), bet pirms pirmā pārtraukuma "Lekringam" jau atkal bija triju vārtu pārsvars - 4:1. Otrās trešdaļas laikā cēsnieki panāca 6:2, bet spēles pēdējā nogrieznī savus pretiniekus burtiski sakāva, svinot ļoti pārliecinošu uzvaru ar 13:3.

 

Par labāko starp uzvarētājiem atzina Emīlu Dzalbu, kura kontā 3 (2+1) punkti. Tieši tikpat daudz punktu arī Pēterim Trekšem, pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Kārlis Bulmeisters, Edgars Balodis un Olafs Zvīnis, bet rezultatīvākais ar 5 (3+2) punktiem bija Andris Rajeckis. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma Andis Levītis, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās, pa 2 (1+1) punktiem viņa komandas biedriem Jānim Akmentiņam un Tomam Niedrem. "Lekrings" ar 46 punktiem turnīra tabulā ieņēma 3.vietu, izslēgšanas spēles cēsnieki sāks pret Stalbes "Pārgauju".

JUGLASCIEMS