ELVI līgas mēneša labākie - Džigure un Salmiņš

23.01.2017

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi "MY FLOORBALL" ELVI florbola līgas mēneša labākos spēlētājus decembrī – par tādiem atzīti divi uzbrucēji - Monika Džigure (Rīgas Lauvas) un Matīss Salmiņš (FBK Valmiera). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

ELVI florbola līgas sievietēm komanda "Rīgas Lauvas" ar Moniku Džiguri uzbrukuma smailē pagājušajā mēnesī aizvadīja divas spēles, vienā no tām tiekot pie uzvaras. Rīdzinieces viesos ar 6:5 pārspēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistes (Džigurei 4 (3+1) punkti un labākās spēlētājas balva), kā arī ar 4:9 piekāpās otram galvaspilsētas klubam - FK "NND" (Džigures kontā viens gols). Monika Džigure, kas šosezon piedalījusies tikai astoņās savas komandas spēlēs, ar 15 (12+3) punktiem ir trešā rezultatīvākā. Tik pat labi gan neveicas viņas klubam "Rīgas Lauvas", kas šomēnes piedzīvoja divus zaudējumus, tāpēc turnīra tabulā ar deviņiem punktiem atkāpās uz pēdējos vietu.

 

Arī ELVI florbola līgas vīriešiem komanda FBK "Valmiera" ar Matīsu Salmiņu sastāvā decembrī aizvadīja divus mačus, bet uzvarēja abos. Valmierieši savā laukumā ar 14:8 sakāva "Ķekavu" (Salmiņam 3 (2+1) punkti), kā arī ar 9:6 pārspēja Stalbes "Pārgauju" (Salmiņam "hat-trick"). Matīss Salmiņš šosezon piedalījies visās 17 savas komandas spēlēs, sakrājot 25 (15+10) rezultativitātes punktus, kas ir ceturtais labākais rādītājs savā klubā. Valmieras komandai šosezon jau 31 punkts un 4. vieta turnīra tabulā, turklāt valmierieši nekautrējas "mīt uz papēžiem" titulētajam Cēsu klubam "Lekrings", ko pēdējā tikšanās reizē sagrāva ar 8:0.

 

MY FLOORBALL balvas ieguvēji 2016./2017.g. sezonā

MĒNESIS

ELVI FL sievietēm

ELVI FL vīriešiem

Septembris

 Madara Adamane (Rubene)

Pēteris Trekše (Lekrings)

Oktobris

Inga Ametere (Ķekavas Bulldogs)

Kristers Eglītis (Ulbroka/Triobet)

Novembris

Gunita Kārkliņa (FK NND)

Toms Akmeņlauks (Lielvārde/FatPipe)

Decembris

Monika Džigure (Rīgas Lauvas)

Matīss Salmiņš (FBK Valmiera)

 

MY FLOORBALL

SF
JUGLASCIEMS