"Pārgauja" nesalūzt un pārspēj "Rīgu"

15.01.2017

pargauja_laivins.jpg

Pateicoties diviem skaitliskajā vairākumā gūtiem vārtiem, Stalbes "Pārgauja" savā laukumā izcīnīja kārtējo uzvaru ELVI florbola līgā vīriešiem - ar 7:5 tika pieveikta FK "Rīga". Pa četriem punktiem uzvarētāju labā guva Lauris Ābols un Gvido Lauga.

 

Stalbes "Pārgauja" aizvakar savā laukumā ar 7:5 pārspēja Cēsu "Lekringu", bet šodien uzņēma galvaspilsētas klubu "Rīga". Laukuma saimnieki maču sāka ar trim pēc kārtas iemestiem goliem, divi no kuriem bija Laura Ābola kontā, bet viens - Gata Gaiļa (3:0). Tika pirmā perioda pēdējā minūtē savu veiksmi uzbrukumā sagaidīja arī rīdzinieki - ar vārtu guvumu izcēlās Jānis Belasovs (1:3). Pēc otrās trešdaļas stalbiešiem bija divu vārtu pārsvars (5:3), bet, sākoties pēdējai desmitminūtei, viesiem izdevās atspēlēties un panākt izlīdzinājumu - 5:5. "Pārgauja" neapjuka - pamatlaika pēdējās četrās minūtēs laukuma saimnieki pat divas reizes prata izmantot savu skaitlisko vairākumu un varēja svinēt uzvaru ar 7:5.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Lauris Ābols, kuram šajā mačā 4 (3+1) punkti. Ar 4 (1+3) punktiem izcēlās Gvido Lauga, bet Oskaram Balodim 3 (1+2) punkti. Par labāko starp rīdziniekiem atzina vārtsargu Māri Roni, kurš atvairīja 39 no 46 pretinieku metieniem. Ar diviem vārtu guvumiem viņa komandā izcēlās Toms Dāle un Jānis Belasovs, bet Jānim Peičam 2 (1+1) punkti. SK "Pārgauja" pēc šīs uzvaras ar 24 punktiem turnīra tabulā ieņem 5. vietu.

SF
JUGLASCIEMS