"Fans" mēneša spēlētājs oktobrī – limbažnieks Andis Pekšs

09.11.2016

fans_logo.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta vīriešu 2. līgas pagājušā mēneša labāko spēlētāju – par tādu atzīts komandas "Impar Limbaži" uzbrucējs Andis Pekšs. Laureātam balva tiks pasniegta sadarbībā ar veikalu tīklu "Fans".

 

Florbola komanda "Impar Limbaži" oktobrī aizvadīja piecas spēles, visās izcīnot uzvaru, bet limbažnieku rezultatīvākais spēlētājs Andis Pekšs piedalījās trijās no tām. "Impar Limbaži" čempionātu sāka ar uzvaru viesos pār "Rēzeknes BJSS" - 8:4, bet Pekšs šajā mačā vēl nepiedalījās. Turpinājumā savā laukumā ar 6:3 tika pārspēta FK "Valka" (Pekšam divi vārtu guvumi un labākā spēlētāja balva), bet ar 7:1 sakauta "Valmiera BSS" (Pekšs šo spēli izlaida). Pēc tam sekoja divas uzvaras viesos: Kocēnos ar 6:4 pār "Rubene-2" (Pekšam 3 (1+2) punkti) un Rencēnos ar 9:5 pār "Pēdu nav" (Pekšam 6 (3+3) punkti un vēl viens labākā spēlētāja tituls).

 

Šobrīd komanda "Impar Limbaži" ar sešās spēlēs iegūtiem 18 punktiem ir pārliecinoša 2. līgas turnīra līdere. Andis Pekšs ar četrās spēlēs savāktiem 14 (9+5) punktiem ir rezultatīvākais savā komandā.

 

Fans

SF
JUGLASCIEMS