SK "Pārgauja" sāk ar uzvaru bullīšos pār "Talsiem/Irlavu"

01.10.2016

pargauja_lo.jpg

Tikai šovakar savu pirmo ELVI florbola līgas vīriešiem jaunās sezonas spēli aizvadīja Stalbes SK "Pārgauja", kas viesojās Irlavā pie "Talsu/Irlavas" florbolistiem. Uzvarētāju noskaidrošanai nepietika nedz ar pamatlaiku, nedz arī pagarinājumu - tikai pēcspēles metienu sērijā uzvaru ar 5:4 svinēja stalbieši, kuru rindās labākā spēlētāja balvu saņēma Emīls Eglītis.

 

Stalbes "Pārgauja" savu pirmo jaunās sezonas oficiālo spēli aizvadīja tikai šovakar, turklāt viesojās tur, kur ELVI florbola līgas vīriešiem cīņas nebija notikušas jau vairākus gadus - Irlavas sporta namā, kas kļuvusi par vienu no diviem komandas "Talsi/Irlava" mājas laukumiem. Ar pirmajām 20 minūtēm izrādījās par maz, lai kāda no pretiniecēm gūtu vārtus. Pirmie uzgavilēja viesi - 24.minūtē rezultātu ar precīzu metienu atklāja stalbietis Emīls Eglītis (1:0). Tiesa, laukuma saimnieki nepalika atbildi parādā - jau pēc minūtes ar vārtu guvumu atbildēja Mareks Stančiks (1:1), bet līdz pirmajam pārtraukuma vadībā ar 3:2 jau bija izvirzījušies "Talsu/Irlavas" florbolisti. Pēdējā trešdaļā vēlreiz pārņemt vadības grožus pamanījās SK "Pārgauja" (4:3), bet pamatlaiks tomēr noslēdzās neizšķirti (4:4), vārtus "Talsu/Irlavas" labā guva un vismaz vienu punktu turnīra tabulā savai komandai nodrošināja Normunds Jansons. Pagarinājumā abu komandu aizsardzības bastioni bija pārāki par pretinieku uzbrukumu, tāpēc rezultāts nemainījās - 4:4. Pēcspēles metienu sērijā mājinieku labā savu iespēju izmantoja tikai Deivids Barkovskis, bet Stalbes komandā precīzi meta trīs no pieciem spēlētājiem - Kristiāns Miezītis, Mārtiņš Rajeckis un Emīls Eglītis.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Emīls Eglītis, kurš ne tikai iemeta savu bullīti, bet arī spēles laikā guva divus vārtus. 2 (1+1) punkti viņa komandas biedram Kristiānam Miezītim. Par labāko starp mājiniekiem atzina pirmo vārtu autoru Mareku Stančiku, bet rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Deivids Barkovskis.

 

"Talsi/Irlava" - SK "Pārgauja" 4:5 PS (0:0, 3:2, 1:2, 0:0, 0:1)

Metienu attiecība:

24:32 (7:7, 10:10, 6:14, 1:1)

Rezultatīvākie:

"Talsi/Irlava": Deivids Barkovskis 2 (1+1), Normunds Jansons 1 (1+0), Armands Budreika 1 (1+0), Mareks Stančiks 1 (1+0), Ričards Riekstiņš 1 (0+1), Jānis Ragovskis 1 (0+1).

SK "Pārgauja": Emīls Eglītis 2 (2+0), Kristiāns Miezītis 2 (1+1), Lauris Ābols 1 (1+0), Mārtiņš Rajeckis 1 (0+1), Edgars Puriņš 1 (0+1).

JUGLASCIEMS