Latvijas izlase pārbaudīs spēkus pret Latvijas čempioniem

29.09.2016

izlase_abramovs.jpg

Šodien, 29. septembrī, Lielvārdes novada sporta centrā notiks florbola spēle, kurā spēkiem mērosies Latvijas vīriešu izlase un Latvijas pašreizējā čempione "Lielvārde/FatPipe". Pārbaudes mača sākums pulksten 19.30.

 

Kā Latvijas vīriešu valstsvienība, tā arī Lielvārdes kluba meistarkomanda gatavojas nozīmīgiem turnīriem. Lielvārdiešiem viņu spēlējošā trenera Ata Blinda vadībā tas notiks jau nākamnedēļ (no 5. līdz 9. oktobrim)Vācijas pilsētā Veisenfelsā, kur viņi piedalīsies cīņā par EuroFloorball kausu, sacenšoties ar Krievijas, Slovākijas, Polijas, Norvēģijas un Vācijas čempionvienībām. "Lielvārde/FatPipe" jau paspējusi aizvadīt trīs ELVI florbola līgas vīriešiem spēles - sezonas atklāšanas mačā pie Brīvības pieminekļa ar 8:7 tika pārspēta "Triobet/Ulbroka", viesos ļoti negaidīti piedzīvots zaudējums FK "Rīga" florbolistiem (4:5 pēcspēles metienos), bet pēc tam savā laukumā bez problēmām ar 6:3 uzvarēta "Talsu/Irlavas" apvienotā komanda.

 

Latvijas vīriešu izlases galvenajam trenerim Normundam Grunckim šajā mačā būs jāiztiek gan bez ārzemēs spēlējošiem valstsvienības kandidātiem, gan arī bez Lielvārdes florbolistiem, jo uz vietu izlasē kandidē vesela virkne mūsu čempionu. Jau pirms spēles ir pilnīgi skaidrs, kurš sargās Latvijas izlases vārtus, jo uz pārbaudes maču uzaicināts tikai viens vārtsargs - liepājnieks Edgars Rimarenko. Starp pārējiem spēlētājiem daudzi florbolisti ir ar pasaules čempionātu pieredzi un pat ļoti lielu pieredzi, bet ir arī tādi, kuriem šī būtu varbūt vienīgā iespēja atzīmēties izlases treneru blociņos. Domājams, līdzjutējiem nav jāatgādina, ka Latvijas vīriešu valstsvienība cītīgi gatavojas pasaules čempionātam, kas decembra sākumā notiks Rīgā.

 

Latvijas vīriešu izlases kandidāti:

Nr.p.k.

Vārds un Uzvārds

P.

Komanda

1.

Ritvars Bērziņš

U

Rubene

2.

Rolands Kovaļevskis

U

FK Kurši

3.

Andris Rajeckis

U

Lekrings

4.

Gatis Liepiņš

A

FBK Valmiera

5.

Artis Savins

A

Lekrings

6.

Mihails Kostusevs

U

FK Kurši

7.

Gvido Lauga

U

SK Pārgauja

8.

Juris Gribusts

U

Triobet/Ulbroka

9.

Henrijs Uzraugs

A

Ķekava

10.

Mārtiņš Rajeckis

U

SK Pārgauja

    11.

Lauris Zaicevs

U

FK Rīga

12.

Aleksandrs Abramovs

U

Lekrings

13.

Jānis Jansons

U

Rockets

14.

Artūrs Jurševskis

A

Triobet/Ulbroka

15.

Juris Zilberts

A

Rubene

16.

Pēteris Trekše

U

Lekrings

17.

Mārtiņš Broks

U

FBK Valmiera

18.

Toms Niedre

U

FK Bauska

19.

Edgars Rimarenko

V

FK Kurši

 

Galvenais treneris: Normunds Grunckis

Treneris: Andris Pīlups

Treneris: Mārtiņš Krūms

Fiziskās sagatavotības treneris: Ivars Čākurs

SF
JUGLASCIEMS